Bad

OBS! Ändrade öppettider onsdag 27 oktober

Onsdagen den 27 oktober är badet öppet kl. 13.00-20.00 och har stängt på förmiddagen pga intern utbildning.

Renoveringen är snart klar! Badet öppnas i etapper - först ut är simskolor och motionärer med abonnemangskort.

Simskolorna startar den 18 september.
Den 1 oktober öppnas två motionsbanor och en snabbana för dig med årskort, terminskort/student, Actic-kort som omfattar badet samt för dig med remiss för medicinskt motiverade bad. Omklädningsrum och bastu är öppna.
Januari 2022: Äventyrsbadet öppnar. Motionärer med klippkort eller som vill lösa enstaka entrébiljett välkomnas åter. Badcaféet, vattenträning, fredagshäng och aftonbad för vuxna kommer igång igen.

Info abonnemangskort hösten 2021

Årskort eller terminskort (ej autogiro): Giltlighetstiden förlängs med en extra månad utan kostnad. För att lägga till din gratismånad, skicka ett mail till bad@halmstadarena.se eller prata med receptionen. Gäller även om du köper nytt årskort eller terminskort före årsskiftet.
Årskort (autogiro): Ditt kort aktiveras den 1 oktober med en prisreduktion på 30% fram till årsskiftet. Prisreduktionen gäller även om du köper nytt årskort med autogiro före årsskiftet.

Halmstad Arena Bad är ett av södra Sveriges största äventyrsbad. Här finns vattenrutschkanor, vattenpist, vildfors, strömkanal, bubbelpool och separata hopp-, motions- och aktivitetsbassänger. Dessutom rymmer badet en friskvårdsavdelning med gym samt ett badcafé. Barn under 12 år måste ha med sig en badande simkunnig vuxen. För att få bada utan vuxet sällskap måste du ha fyllt 12 år samt vara simkunnig. Entréavgift betalas av alla badgäster, även de som inte badar.

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Personal


Halmstad Arena Bad, reception

bad@halmstadarena.se
035-13 96 50

Vaktmästeri, Halmstad Arena
035-15 27 55

Boka konferens och evenemang

kai.kvemo@halmstad.se
035-15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokninglänk till annan webbplats