Om webbplatsen

Webbplatsen är gjord för att vara tillgänglig, lättanvänd ochanvändbar för så många som möjligt. Den är utvecklad i så kallad responsiv design, som innebär att den anpassar sig till enheten besökaren använder. Bäst fungerar den om du använder en senare version av en modern webbläsare.

Hitta på webbplatsen

Det finns olika sätt att hitta den information som intresserar dig. Ett sätt är att navigera dig fram genom att välja rätt ingång i toppmenyn eller att använda sökfunktionen längst upp. Genom att klicka på Halmstad Arenas logotyp som finns på samtliga webbsidor kommer du tillbaka till startsidan.

Webbplatsen är utvecklad i så kallad responsiv design, som innebär att den anpassar sig efter besökarens skärmstorlek oavsett om du besöker kommunen via smart telefon eller läsplatta.

Öppna länkar

Länkar till andra delar av webbplatsen och till andra webbplatser öppnas i samma fönster. Dokument öppnas däremot i ett nytt fönster.

Dokument på webbplatsen

De flesta bifogade dokument är i så kallat pdf-format. Du behöver programmet AcrobatReader installerat på din dator för att läsa pdf-dokument. AcrobatReader kan du hämta gratis på Adobes webbplats Länk till annan webbplats..

Skriv ut, dela och lyssna

Samtliga webbsidor har ikonerna ”skriv ut”, ”dela”, ”lyssna” och ”kontakta oss”. Du kan skriva ut en webbsida genom att klicka på utskriftsikonen. Vill du dela en webbsida, klickar du på ikonen ”dela” och önskar du få den uppläst klicka på ikonen ”lyssna” som finns på varje webbsida. Du behöver inte själv installera något program på datorn för att kunna lyssna. Så här använder du lyssna-funktionen Länk till annan webbplats.. Vi använder oss av Read Speaker Länk till annan webbplats..

Information om cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation upplyser vi dig om att denna webbplats använder så kallade cookies Länk till annan webbplats..

Så sköter vi personuppgifter

All hantering av personuppgifter på halmstadarena.se sker utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslagen, PuL Länk till annan webbplats..

Webbplatsen är under ständig utveckling. Lämna gärna dina synpunkter om webbplatsen genom att klicka på ”kontakta oss” och välj ”ställ en fråga” eller ”lämna en synpunkt”.

Tillgänglighet

Webbplatsen gör det möjligt för personer med funktionsnedsättningar att kunna navigera på webbplatsen med hjälp av sina egna hjälpmedel.

Information på andra språk

Webbplatsen innehåller också en del information på lättläst svenska och engelska. Du kan också översätta innehåll på webbsidor till olika språk med hjälp av Google Translate Länk till annan webbplats..

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad


Halmstad Arena, Badreception

bad@halmstadarena.se
035 - 13 96 50

Halmstad Arena, Arenavaktmästare
035 - 15 27 55

Boka konferens och evenemang

jonna.bohman@halmstad.se
035 - 15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokning Länk till annan webbplats.