Badfakta

Halmstad Arena Bad är ett av södra Sveriges största äventyrsbad. Här finns vattenrutschkanor, vattenpist, vildfors, strömkanal, bubbelpool och separata hopp-, motions- och undervisningsbassänger. Dessutom rymmer badet en friskvårdsavdelning med gym samt ett badcafé.

Bassänger

Halmstad Arena Bad består av flera olika bassänger.

 • Äventyrsbassäng

  Äventyrsbassängen innehåller av ett antal attraktioner såsom vattenrutschkanor, vattenpist, vildfors, bubbelzoner, strömkanal, barndel för de minsta med sprutande djur samt en stor bassäng med en behaglig vattentemperatur på 30 grader. Även lufttemperaturen håller 30 grader. Djupet varierar från 0 till 1,40 meter.Barnavdelning
  Vår barnavdelning med bland annat minirutschkana, plaskytor, flytleksaker och ett vattenparaply är anpassat för våra yngsta besökare. Att temat är ”Halmstad” märks bland annat på laxfigurerna som sprutar vatten och ”Nissan” som flyter ut i det stora bassänghavet. 

 • Undervisningsbassäng

  Denna bassäng används huvudsakligen för simundervisning, rehabträning, babysim och andra gruppaktiviteter och därför har allmänheten inte tillträde till bassängen. Bassängen är försedd med en höj- och sänkbar botten vilket gör att djupet kan varieras från 0 till 165 centimeter. Bassängen är 12,5 meter lång och 8 meter bred. Vattentemperaturen är 32 grader och lufttemperaturen är 30 grader.
 • Motionsbassäng

  Denna bassäng används framför allt för motionssim. Bassängen är 25 meter lång och rymmer åtta banor. Vattentemperaturen håller 28 grader och lufttemperaturen ligger runt 29 grader.
 • Bubbelpool

  I äventyrsbaddelen finns bubbelpoolen vars 37-gradiga vatten ger skön avkoppling.
 • Hoppbassäng

  Badet har en hoppbassäng med en enmeterssvikt och ett tremeters hopptorn. Vattnet i den något ovala bassängen håller 30 grader och djupet är 3,80 meter.

Kontakt

Har du ytterligare frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon 035-13 96 50 eller via e-post bad@halmstadarena.se.

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad


Halmstad Arena, Badreception

bad@halmstadarena.se
035 - 13 96 50

Halmstad Arena, Arenavaktmästare
035 - 15 27 55

Boka konferens och evenemang

jonna.bohman@halmstad.se
035 - 15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokning Länk till annan webbplats.