Aftonbad och aromabastu för vuxna

På torsdagskvällar mellan klockan 18:00-20:30 är badet reserverat till aftonbad för vuxna från 18 år. Passa på att simma ett par längder i motionsbassängen och slappna av i bubbelpoolen och våra bastur. Vi skapar en avslappnad atmosfär med anpassad musik och utvalda dofter i bastun.

Arombastu

Arombastu innebär att du från kl. 18:00 har möjlighet att fylla våra bastur med en härlig och välgörande doft. Vi placerar hinkar med vatten doftsatt med kvällens doft. Detta häller du själv över bastuaggregatet. Olika oljor används som antingen kan ha en uppfriskande, rensade eller lugnande verkan.

Veckans doft

Vecka

Doft

Beskrivning

Vecka 3

CitronHöjer energin och förbättrar minnet. Friskar upp vid mental trötthet och ger ökad koncentrationsförmåga. Doften är fräsch, uppfriskande och renande.
Vecka 4Ylang - YlangHärlig exotisk olja med mycket blommig och söt doft, oljan verkar både upplyftande och lugnande och är lätt euforiserande.
Vecka 5PepparmyntaPepparmynta har en stark och klar mintdoft som får alla att piggna till och känna sig väldigt fräscha. Pepparmynta är mentalt stimulerande och starkt uppiggande. Bra vid migrän och förkylning.
Vecka 6MandarinMandarinoljan har en både lugnande och uppiggande påverkan på sinnet. Oljan är stimulerande vid stress och ledsenhet.
Vecka 7EukalyptusEn doft som får en att må gott och bara njuta av den klara doften. Eukalyptus är mycket slemlösande och ökar upp andningskapaciteten. Bra vid förkylning och problem i andningsvägarna.

Vecka 8

Uppehåll
Vecka 9ApelsinÄr upplyftande, värmande och glädjande. Oljan är mycket bra att använda vintertid, framför allt för oss nordbor som längtar efter solen och känner oss nedstämda under höst och vinter.
Vecka 10KanelKanel doftar sött och lite pepprigt. Kanel är en väldigt kraftfull eterisk doft som är värmande och lindra vid reumatism och artros.

Vecka 11

CitronHöjer energin och förbättrar minnet. Friskar upp vid mental trötthet och ger ökad koncentrationsförmåga. Doften är fräsch, uppfriskande och renande.
Vecka 12PepparmyntaPepparmynta har en stark och klar mintdoft som får alla att piggna till och känna sig väldigt fräscha. Pepparmynta är mentalt stimulerande och starkt uppiggande. Bra vid migrän och förkylning.
Vecka 13MandarinMandarinoljan har en både lugnande och uppiggande påverkan på sinnet. Oljan är stimulerande vid stress och ledsenhet.
Vecka 14Uppehåll
Vecka 15EukalyptusEn doft som får en att må gott och bara njuta av den klara doften. Eukalyptus är mycket slemlösande och ökar upp andningskapaciteten. Bra vid förkylning och problem i andningsvägarna.
Vecka 16Ylang - YlangHärlig exotisk olja med mycket blommig och söt doft, oljan verkar både upplyftande och lugnande och är lätt euforiserande.
Vecka 17Kanel och apelsinAromen är stärkande och upplyftande. Kombinationen av aromerna gör det varmt, kryddigt och sött.


Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad


Halmstad Arena, Badreception

bad@halmstadarena.se
035 - 13 96 50

Halmstad Arena, Arenavaktmästare
035 - 15 27 55

Boka konferens och evenemang

jonna.bohman@halmstad.se
035 - 15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokning Länk till annan webbplats.