Om cookies och personuppgifteroch personuppgifter

På Halmstad Arenas webbplats används cookies. Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator och som är möjlig att använda för att följa vad besökaren gör på webbplatsen.

Allmän information om cookies

En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går att använda informationen i en cookie för att följa hur användare surfar. Det finns två typer av cookies:

  • en permanent cookie ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid.
  • en sessionscookie lagras tillfälligt i datorns minne under tiden besökaren är inne på en webbsida. Sessioncookies försvinner när du stänger din webbläsare.

Hur cookies används på halmstadarena.se

Cookies på denna webbplats används huvudsakligen för tre olika syften:

  • Statistik och uppföljning av besökares intresse av olika typer av information.
  • För vissa webbplatsfunktioner – vilket är en förutsättning för att kunna låta användaren göra vissa funktionspåverande val och inställningar av webbplatsen.
  • För att hantera vissa grundfunktioner – som videovisning och vissa stödfunktioner kring sökningar.

Tredjepartscookies

Halmstad Arenas webbplats använder sig av så kallade tredjepartscookies, dvs cookies som finns i funktioner som används och styrs av annan part. Nedan beskrivs tredjepartscookies från till exempel Google Analytics. Tredjepartscookies kan utan förvarning ändras av ägaren.

Statistikinsamling

Webbplatsen använder tjänsten Google Analytics för att samla in och därefter sammanställa statistik över besökares användarmönster. Google beskriver sin användning av cookies enligt följande: "Denna webbsida använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. ("Google").Google Analytics använder "cookies", dvs textfiler som placeras i er dator för att kunna analysera hur användare använder webbsidan. Informationen som genereras av sådan cookie genom er användning av webbsidan (inklusive er IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i U.S.A. Google kommer att använda denna information i syfte att utvärdera er användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan för den som innehar webbsidan och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbsidan och användning av Internet. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman er IP-adress med annan data som Google innehar. Ni kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar på er webbläsare, men vänligen observera att om ni gör detta kan det hända att ni inte har möjlighet att använda webbsidans funktionalitet fullt ut. Genom att använda denna webbsida, samtycker ni till att Google behandlar era personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan."

Läs mer om Google Analytics och hur Google hanterar cookies och personlig integritet: http://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/länk till annan webbplats På den angivna webbplatsen finns också möjlighet att välja bort vidare statistikinsamling från Google Analytics. Om du väljer att inte acceptera cookies kommer ingen information att samlas in.

Video

Webbplatsen använder en funktion från tjänsten Vimeo.com för att filmuppspelning möjlig. Vimeo.com beskriver sin användning av cookies här: http://vimeo.com/privacylänk till annan webbplats Om du väljer att inte acceptera cookies kan du inte utföra vissa tjänster som tillhandahålls av vimeo.com.

Hur du kan undvika cookies

Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Varje typ av webbläsare tillhandahåller dessa funktioner på olika sätt, se din webbläsares hjälpsidor för mer information.

Post- och telestyrelsen, som är tillsynsmyndighet på området, lämnar ytterligare information om cookies på sin webbplats.

Personuppgifter (behövs det?)

När du skickar e-post eller anmäler dig via något e-postformulär lagras dina personuppgifter i syfte att Halmstads kommun ska kunna nå dig när vi svarar på din fråga eller handlägger ditt ärende.

Enligt personuppgiftslagen får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. Genom att du klickar på ”Skicka” i våra e-postformulär godkänner du att Halmstads kommun lagrar dina uppgifter.

Kommunen är skyldig att på din begäran rätta, blockera och utplåna uppgifter (28 § PuL).

Enligt PuL har varje registrerad rätt att en gång per år erhålla besked, efter skriftlig ansökan, om personuppgifter som rör den sökande behandlas eller inte (26 §).

Din ansökan enligt 26 § PuL skickas till den förvaltning eller bolag som du vill få uppgifter från.

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Personal


Halmstad Arena Bad, reception

bad@halmstadarena.se
035-13 96 50

Vaktmästeri, Halmstad Arena
035-15 27 55

Mat och dryck

Eventrestaurangen och badcaféet
info@eventrestaurangen.se

Boka konferens och evenemang

kai.kvemo@halmstad.se
035-15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokninglänk till annan webbplats