Mat och dryck

Halmstad Arena erbjuder ett brett urval av mat och dryck för alla tillfällen. Måndag till fredag serverar restaurangen i piazzan lunch och på helgerna har badcaféet öppet. Vid evenemang serveras allt från tilltugg och dryck till trerätters middagar.

Lunch på Halmstad Arena Restaurang

Måndag till fredag serveras en varierande lunch med mat från alla världens hörn. Till lunchen serveras en rejäl salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe och kaka. Vegetariska alternativ finns dagligen.

Meny vecka 40

Måndag
Kyckling med curry och ris
Stekt rödspättafilé med skagenröra

Tisdag
Kålpudding med gräddsås och lingon
Kokt torskrygg med pepparrotssås

Onsdag
Pannbiff med champinjonsås
Fiskgratäng med hummersås och räkor

Torsdag
Italiensk buffé

Fredag
Äntligen fredag - grillbuffé med skummande lättöl på fat (Honungsglaserad kamben, grillade kycklinglår, grillad majs, nötkebab, pulled pork, ost och baconkorv, quorn bratwurst, lammkorv, friterad haloumi, quorn burgare, råstekt potatis, hembakad focaccia med kalamati oliver m.m.)

Pris

Dagens lunch kostar 99 kr att äta i restaurangen och 85 kr för take-away.
Seniorlunch efter kl. 13.00 kostar 85 kr.
Måltidsdryck, sallad, kaffe och kaka ingår i priset.
Du kan köpa lunchkuponger som ger 11 luncher till priset av 10.

Öppettider

Restaurangen har öppet för lunch kl. 11.00 - 14.00

 • Seniorlunch för 65+

  För seniorer som har fyllt 65 år erbjuder restaurangen seniorlunch för 85 kr efter klockan 13.00 måndag–fredag.
 • Mat och dryck vid evenemang

  I samband med konserter och evenemang i Halmstad Arena serverar restaurangen en välkomponerad buffé eller 3-rättersmiddag i restaurangen. Mat, fika, snacks och dricka serveras även i Arenaloungen och i kiosker och barer runt om i arenan.
  Loungepaket
  För större sällskap som vill ha en ”egen lokal och bar” i samband med konserter och evenemang i Halmstad Arena ordnar restaurangen en specialkomponerad kväll med mat och dryck. Ni har hela kvällen er egen bar för att sedan gå ut i arenan på egen läktare och ta del av kvällens evenemang.
  Restaurangpaket
  I samband med konserter och evenemang i Halmstad Arena serverar restaurangen en för evenemanget specialkomponerad meny. Ni avnjuter denna i restaurangen för att sedan gå ut i arenan och ta del av kvällens evenemang.
  Barpaket
  Vill ni ha en egen mingelbar med dryck och lite snacks innan evenemanget eller i pausen, så kan restaurangen hjälpa er med detta. Förbeställ ert mingelpaket till pausen. Varför inte en egen champagnebar med lite tilltugg, för att slippa köa till baren.
  Terrass- och logepaket
  Under utvalda evenemang öppnar vi upp logena som vetter ut mot arenan och terassen på tredje våningen för bokningar. Härifrån har man en fantastisk panoramautsikt över Halmstad Arena, och under hela kvällen tar restaurangens personal hand om er och ser till att ni får en trevlig upplevelse i samband med ert besök.

 • Busslunch

  Halmstad Arenas restaurang ordnar luncher för bussresor. Kontakta restaurangen för mer information.
 • Badcafé

  Badcaféet hittar du på Halmstad Arena Bad.

Kontakt

Halmstad Arena Restaurang drivs sedan augusti 2020 av Escacito AB. Kontakta oss på 070 - 42 42 735 eller info@escacito.se.

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Personal


Halmstad Arena Bad, reception

bad@halmstadarena.se
035-13 96 50

Vaktmästeri, Halmstad Arena
035-15 27 55

Boka konferens och evenemang

kai.kvemo@halmstad.se
035-15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokninglänk till annan webbplats