Mat och dryck

Halmstad Arena erbjuder ett brett urval av mat och dryck för alla tillfällen. Dagligen serverar restaurangen i piazzan lunch och utöver det har arenacaféet och badcaféet öppet större delen av dagen. Vid evenemang serveras allt från tilltugg och dryck till trerätters middagar.

Lunchmeny

Måndag till fredag serveras lunch mellan klockan 11.30–14.00. I dagens lunch för 95 kronor ingår varmrätt, salladsbuffé, bröd och smör, lättöl/vatten samt kaffe/te och kaka. Lunch för avhämtning kostar 80 kronor. Allergier? Fråga personalen vad maten innehåller.

V. 17

Måndag
Annandag påsk - stängt, trevlig helg!

Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk & lingon
Biff stroganoff med ris

Onsdag
Pannbiff med lök, skysås & kokt potatis
Örtbakad sejfilé med vitvinssås & potatismos

Torsdag
Helstekt kotlettrad med champinjonsås & rostad potatis
Pasta med biff i pepparsås

Fredag
Rimmad bakad fläsksida med rödkål, gräddsås & kokt potatis
Lasagne med tomatsallad

Veckans vegetariska
Thaigryta med kikärter & spenat

 • Arenacafé

  I arenacafét som ligger vid huvudentrén kan du dricka kaffe, te och choklad eller njuta av våra egengjorda smoothies efter beställning. Vi erbjuder lättare tilltugg och egenkomponerade sallader och har dessutom perfekt nybakade frukostbullar varje morgon!
  Vårt café har öppet alla vardagar mellan kl. 08.00-15.00. 

 • Lunch för halva priset efter träning på fredagar

  Om du kör skivstångspasset Actic Power på fredagar kl. 12.00-12.45 på Halmstad Arena så ger Eventrestaurangen dig 50 % rabatt på lunchen. Det du behöver göra är att delta, svettas och ha roligt samt ta med din klassbiljett till restaurangen.
 • Seniorlunch för 65+

  För seniorer som har fyllt 65 år erbjuder vi vårt seniorlunchkort som gäller fem luncher för 400 kr efter klockan 13.00 måndag–fredag. Seniorlunchkortet ger även möjlighet att vid två tillfällen köpa kaffe och kanelbulle för 25 kr.
 • Mat och dryck vid evenemang

  I samband med konserter och evenemang i Halmstad Arena serverar Eventrestaurangen en välkomponerad buffé eller 3-rättersmiddag i restaurangen. Mat, fika, snacks och dricka serveras även i Arenaloungen och i kiosker och barer runt om i arenan. För menyer och bordsbokning till evenemang, kontakta Eventrestaurangen på info@eventrestaurangen.se eller 0721-50 83 43.
  Loungepaket
  För större sällskap som vill ha en ”egen lokal och bar” i samband med konserter och evenemang i Halmstad Arena ordnar Eventrestaurangen en specialkomponerad kväll med mat och dryck. Ni har hela kvällen er egen bar för att sedan gå ut i arenan på egen läktare och ta del av kvällens evenemang.
  Restaurangpaket
  I samband med konserter och evenemang i Halmstad Arena serverar Eventrestaurangen en för evenemanget specialkomponerad meny. Ni avnjuter denna i restaurangen för att sedan gå ut i arenan och ta del av kvällens evenemang.
  Barpaket
  Vill ni ha en egen mingelbar med dryck och lite snacks innan evenemanget eller i pausen, så kan Eventrestaurangen hjälpa er med detta. Förbeställ ert mingelpaket till pausen. Varför inte en egen champagnebar med lite tilltugg, för att slippa köa till baren.
  Terrass- och logepaket
  Under utvalda evenemang öppnar vi upp logena som vetter ut mot arenan och terassen på tredje våningen för bokningar. Härifrån har man en fantastisk panoramautsikt över Halmstad Arena, och under hela kvällen tar Eventrestaurangens personal hand om er och ser till att ni får en trevlig upplevelse i samband med ert besök.

 • Badcafé

  Badcaféet hittar du på Halmstad Arena Bad.

 • Busslunch

  Eventrestaurangen ordnar luncher för bussresor. Kontakta Eventrestaurangen för mer information.

Kontakt

Café- och restaurangverksamheten på Halmstad Arena drivs av Eventrestaurangen och har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon 0732-61 09 19 eller via e-post till info@eventrestaurangen.se.

Kontaktinformation

Halmstad Arena

Evenemang
Carina Robertsson, enhetschef
035-15 27 61

Konferens och event
Kai Kvemo, arenakoordinator
035-15 27 54

Mat och dryck
Eventrestaurangen
0732-61 09 19

Idrottsanläggningar och samlingssalar
Webbokninglänk till annan webbplats

Vaktmästare Halmstad Arena
035-15 27 55
För att återfå kvarglömda saker, kontakta vaktmästare.

Adress
Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad
info@halmstadarena.se

Halmstad Arena Bad
Izabela Balog Topalovic, enhetschef
073-303 92 43

Reception
035-13 96 50

Badcafé
0732-61 09 19

bad@halmstadarena.se