Mat och dryck

Halmstad Arena erbjuder ett brett urval av mat och dryck för alla tillfällen. Dagligen serverar restaurangen i piazzan lunch och utöver det har arenacaféet och badcaféet öppet större delen av dagen. Vid evenemang serveras allt från tilltugg och dryck till trerätters middagar.

Arenarestaurangen är stängd över sommaren och öppnar igen den 15 augusti.

Lunchmeny

Måndag till fredag serveras lunch mellan klockan 11.00–14.00. I dagens lunch för 95 kronor ingår varmrätt, salladsbuffé, bröd och smör, lättöl/vatten samt kaffe/te och kaka. Lunch för avhämtning kostar 80 kronor. Allergier? Fråga personalen vad maten innehåller.

Restaurangen på Halmstad Arena i ny drift till hösten

Eventrestaurangen lämnar Halmstad Arena den 15 maj och vi vill tacka för ett mycket bra samarbete under åren som har gått. Samtidigt välkomnar vi den nya restauranginnehavaren Escacito AB som startar upp sin verksamhet i augusti. Escacito har lång erfarenhet av att arbeta med föreningsliv samt med mindre och större publika evenemang. Hos oss på Halmstad Arena vill Escacito utveckla restaurangverksamheten och skapa nya ”serveringoaser” för att kunna ta vara på det stora antalet besökare. Företaget har en egen köksmaskinpark och kan bygga upp flexibla restaurangmiljöer, vilket skapar goda förutsättningar att välkomna större middagssällskap och möten. Genom att vara flexibla och lösningsfokuserade hoppas de kunna tillgodose alla olika kunders behov.

  • Badcafé

    Badcaféet hittar du på Halmstad Arena Bad.

Kontakt

Fram tills att den nya restuaratören Escacito AB är på plats på Halmstad Arena i mitten av augusti görs mat- och dryckesbeställningar till kai.kvemo@halmstad.se.

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Personal


Halmstad Arena Bad, reception

bad@halmstadarena.se
035-13 96 50

Vaktmästeri, Halmstad Arena
035-15 27 55

Boka konferens och evenemang

kai.kvemo@halmstad.se
035-15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokninglänk till annan webbplats