Konferens och möten

Halmstad Arena är en av Halmstads mest flexibla konferensanläggningar. Vi erbjuder konferenslösningar för både stora och små möten och anpassar oss gärna efter dina specifika önskemål. Vår målsättning är att skapa minnesvärda möten, gärna med en aktiv touch, så att dina deltagare trivs, känner sig omhändertagna och kan få ut det mesta av sin vistelse hos oss.

Fysiska möten trots coronaviruset och covid-19?

För de som vill eller måste ha fysiska möten och konferenser så har vi med våra lokaler stora möjligheter att hjälpa er genomföra detta på ett så säkert sätt som möjligt. Vi följer så klart de råd och instruktioner som kommer från Folkhälsomyndighetenlänk till annan webbplats, andra myndigheter, regionen och kommunen.

Tack vare storleken på våra lokaler så kan vi möblera med ordentligt avstånd, både för konferenser, möten och middagssittningar. Flera entréer och stora ytor ger oss dessutom möjlighet att separera deltagare vid ankomst, pauser och avslut. Vi har också infört utökad städfrekvens. Välkommen att kontakta oss så skapar vi en så säker sammankomst som möjligt.

Kontakt

Vill du veta mer om våra konferenslösningar så kan du fylla i en konferens- eller mötesförfrågan eller kontakta oss på telefon 035 - 15 27 54 eller via e-post kai.kvemo@halmstad.se.

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Personal


Halmstad Arena Bad, reception

bad@halmstadarena.se
035-13 96 50

Vaktmästeri, Halmstad Arena
035-15 27 55

Boka konferens och evenemang

kai.kvemo@halmstad.se
035-15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokninglänk till annan webbplats