Hållbarhet

Halmstad Arena vill ta sitt ansvar för ett mer hållbart samhälle genom att skapa förutsättningar för en attraktiv och hållbar arena med fokus på flexibilitet, tillgänglighet och effektivitet.

Miljömässig hållbarhet

Halmstad Arena ska arbeta för att skapa högt engagemang och hög medvetenhet hos de anställda gällande verksamhetens miljöpåverkan. Detta ger förutsättningar för att underlätta för hyresgäster, besökare, föreningar och arrangörer som nyttjar Halmstad Arena att göra allt från det snabba besöket eller stora evenemanget så hållbart som möjligt.

Internt arbetar vi aktivt för att minska vår energiförbrukning och för att ha en effektiv avfallshantering, då detta är två stora miljöaspekter för oss. Vi strävar även mot att effektivisera användningen av alla typ av resurser och ska alltid följa gällande miljölagar och övriga styrande direktiv.

Vi är miljödiplomerade

Vi är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas kravstandard för miljöledning​ Länk till annan webbplats., som bygger på den internationella standarden för miljöledning (ISO 14001).

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad


Halmstad Arena, Badreception

bad@halmstadarena.se
035 - 13 96 50

Halmstad Arena, Arenavaktmästare
035 - 15 27 55

Boka konferens och evenemang

jonna.bohman@halmstad.se
035 - 15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokning Länk till annan webbplats.