Konferensaktiviteter

Tänk ett steg längre och kombinera din konferens med fysisk aktivitet. Få saker är så kreativitetsskapande som att röra på sig. Vi har unika möjligheter att skapa aktiva möten för er och vi kan skräddarsy aktivitet efter era önskemål.

Vi har ett varierat utbud av aktiviteter som passar bra att kombinera med möten.

 • Aqua extreme Adventure

  Aqua Extreme Adventure är ett vattenträningspass i lite tuffare stil där styrka, kondition och uthållighet blandas i en härlig mix. Utmana dig själv och dina möteskollegor på ett tufft, variationsrikt och framförallt väldigt roligt pass där hela kroppen får sig en utmaning.
 • Bordtennisturnering

  De lokala bordtennislegenderna Jörgen Person och Ulf ”Tickan” Carlsson håller i en bordtennisturnering där deltagarna får spela ett antal singel- eller dubbelmatcher. Turneringsvinnarna får sedan möta Jörgen och "Tickan" i en utmanarmatch och känna på lite riktiga skruvar och loopar. Efter turneringen rundar vi av med en uppvisningsmatch mellan de båda legenderna där vi får se tricks och fantastiska bollväxlingar på nära håll.

 • Bubbleball

  Bubbleball är en fartfylld aktivitet där du kan ge kollegorna både en och annan tackling på ett schysst sätt. I fotbollsturneringen har ni fler än en boll att hålla reda på och vi utlovar skratt, fart och hårda närkamper. Kan spelas både inomhus och utomhus.

 • Archertag

  Archertag är som paintball fast med pilbågar och utan färg. På en bana med skydd försöker ni pricka spelarna i motståndarlaget med de vadderade pilarna.

 • Vattenzorb

  Vattenzorb är en luftfylld jätteboll som gör det möjligt att gå på vatten. Utmana dina konferenskollegor att springa längst eller försök att bara hålla balansen.
 • Skateboardrace

  I vårt skateboardrace kan ni utmana kollegorna i Halmstad Arena Skatepark. Hjälm, utrustning och skydd samt tips och trix hjälper Halmstad Skateboardklubb till med.
 • Graffitibonanza på Halmstadväggen

  Graffitibonanza på Halmstadväggen intill skateparken lockar fram din kreativa ådra och låter dig testa på graffitimålning ledd av en instruktör. Ta med oömma kläder. Sprayfärg och skyddsutrustning finns på plats.

Offert och kontakt

Konferensaktiviteterna bokas enligt offert och du är varmt välkommen att kontakta oss för ett offertförslag.

Jonna Bohman
Telefon 035 - 15 27 54
E-post jonna.bohman@halmstad.se.

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad


Halmstad Arena, Badreception

bad@halmstadarena.se
035 - 13 96 50

Halmstad Arena, Arenavaktmästare
035 - 15 27 55

Boka konferens och evenemang

jonna.bohman@halmstad.se
035 - 15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokning Länk till annan webbplats.