Mat och dryck

Halmstad Arena erbjuder goda möjligheter att hitta någonting passande att äta eller dricka. Dagligen serverar restaurangen i piazzan lunch och utöver det har caféet i badet öppet större delen av dagen. 

Arenarestaurangen serverar lunch måndag till fredag mellan kl. 11.00-14.00. I lunchen ingår bröd, måltidsdryck, stor och fräsch salladsbuffé samt kaffe eller te för 90 kr. Lunch för avhämtning: 79 kr. Från kl. 13.00 erbjuder vi seniorlunch för er som har fyllt 65 år för 75 kr.

Lunchmeny i Arenarestaurangen

V. 25


Måndag

Kryddstark korvgryta serveras med ris

 

Stekt fisk med remouladsås & kokt potatis

 

 

Tisdag

Stekt fläsk serveras med hemlagade raggmunkar


Biff stroganoff serveras med créme fraiche, inlagd gurka & ris

 

 

Onsdag

Fiskgratäng med smak av hummersås serveras med potatismos

 

Kycklingfilé med champinjonsås & rostad potatis

 

 

Torsdag

Pannbiff med stekt lök, gräddsås & kokt potatis


Isterband serveras med dillstuvad potatis

 

 

Fredag

Stängt

 


Hungrig eller törstig innan evenemanget?

Kanske skulle det passa att äta en bit mat eller dricka något svalkande innan något av evenemangen i Halmstad Arena? Tag i så fall gärna kontakt med oss så berättar vi mera om vad vi kan göra för att just din kväll ska bli den bästa. Vid evenemang finns ytterligare en VIP-restaurang på tredje våningen med utsikt över A-hallen samt 12 kiosker. 

Vill du beställa fika eller något annat ät- eller drickbart till ditt möte så hör av dig till oss så ordnar vi det. 

Freddies Arenarestauranger

Halmstad Arenas restauratör Freddies Arenarestauranger ansvarar all servering av mat i arenan. Freddies Arenarestuaranger är en del av sportsbarskedjan som startats upp av den legendariske fotbollsspelaren Fredrik Ljungberg, som är uppväxt i Halmstad. Mest känd är Fredrik för sina insatser i det Svenska landslaget och för sina år som proffsspelare i Arsenal FC där han bland annat vann två Premier League titlar och vann två FA-cupar.

Hos Freddies restauranger har Fredrik präglat konceptet efter sin spelstil; Hög kvalitet, noggrannhet och en stor gnutta glädje i allt vi gör.

Välkommen till Freddie's! 

Kontakt

Kontakta oss på telefon 035-299 04 00.

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.