Frukostklubben - Marknadsföreningen i Halland

  • Festival och mässa
Halmstad Arena

Huvudföreläsare är advokaten och numera tv-profilen Jens Lapidus. Han blev en av Sveriges mest berömda författare när han släppte boken ”Snabba cash". Han skarpa samhällsanalyser varvas med roliga anekdoter. Föreläsningen är både spännande och underhållande. Med hjälp av humor och samhällsreflektion lämnas ingen i publiken oberörd.

Samhällsreflektion och spännande anekdoter. Under en föreläsning med Jens Lapidus får ni en inblick i hur han lyckats gestalta människor som kan vara raka motsatsen till honom själv och många av oss andra. De relationer han som advokat byggde upp till unga kriminella killar har gett honom insikt i vilka åtgärder samhället skulle behöva göra för att bekämpa gängvåld.

Med spännande och roliga anekdoter – bland annat det absolut läskigaste telefonsamtalet han någonsin fått – ger Jens publiken en tankeställare och insyn i en värld som kanske finns närmare än vi vill tro. Med en dos av samhällsreflektion och humor skapar denna föreläsning eftertanke hos alla som lyssnar på ett unikt sätt.

Denna morgon korar vi Årets Marknadsförare i Halland samt näringslivsnyheter.

Varmt Välkomna!

_________________________________________________________________

Fri entré. Gäller endast om du eller ditt företag inte tidigare besökt oss. Max 2 personer per företag. Därefter behöver du bli medlem om du önskar besöka oss igen. Alla behöver vara anmälda på hemsidan. Anmäl dig som gäst. Går du/företaget som gäst igen faktureras ett medlemskap, information på www.mih.nu om vårt medlemskap.

Vi träffas 06.45 och avnjuter en härlig frukostbuffé från Hallands Matgille. Nätverka, gör affärer och besök våra partners på mässtorget fram till 09.00. Missa inte heller tipspromenaden med fina priser.

Kontakt och plats

Adress: Växjövägen 11, 302 44 Halmstad, Sweden
Telefon: 070-467 01 25
Arrangör: Marknadsföreningen i Halland

Datum och tid

  • torsdag 25 april 2024, 06.45–09.00

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad


Halmstad Arena, Badreception

bad@halmstadarena.se
035 - 13 96 50

Halmstad Arena, Arenavaktmästare
035 - 15 27 55

Boka konferens och evenemang

jonna.bohman@halmstad.se
035 - 15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokning Länk till annan webbplats.