Batra & Glans - 30 år tillsammans

  • Humor och standup
Halmstad Arena - Hall A

I 30 år har David Batra och Johan Glans pratat om att göra en scenshow tillsammans. Idén föddes när de 1994 träffades på en amatörtävling i standup, kom på delad första plats och blev bästisar. Det talades om det när de gjorde Kvarteret Skatan tillsammans. Och under inspelningarna av ”Räkfrossa”, “Morgonsoffan” och “Jättebästisar”. Det har pratats och pratats, år efter år, men nu kära publik är det faktiskt äntligen dags!

I vår åker två Sveriges mest älskade komiker David Batra och Johan Glans ut på turné tillsammans med sin första humorshow som duo! Det blir en hejdundrande festkväll för att fira de bästa vännernas 30 år tillsammans med sin publik, maxad med sketcher, standup och improviserade infall. Nu gäller det att passa på, för det kan mycket väl dröja 30 år till innan de kommer till skott igen!

– Att åka runt i Sverige och möta publiken tillsammans med sin bästa vän är ju en dröm! Vi vill bjuda publiken på en kväll fylld med trams, löjl och total avsaknad av allvar, säger David Batra.

– Jag ser fram emot att stå på scen tillsammans igen. När vi spelar sketcher ihop, som i “Kvarteret Skatan” och “Morgonsoffan”, får vi verkligen utlopp för vår egen humor, säger Johan Glans.

Bra att veta
Evenemanget börjar kl. 19.30. Kom gärna i god tid för att utforska arenan!
Föreställningen är 90 minuter.
Ingen åldersgräns men showen rekommenderas från 16 år.
Entré, garderob och kiosker öppnar 90 min före föreställning.
Insläpp till platserna öppnar 45 min före föreställning.

Viktigt om entrén
Har du biljett till läktare går du in på arenan till vänster om huvudentrén.
Har du biljett på parkett går du in på arenan via Östra entrén, belägen på kortsidan av arenan (mot Circle K-bensinstationen).
Då det väntas mycket folk ber vi dig att komma i god tid och lämna följande föremål hemma: Väska, paraplyer, flaskor, mat & dryck - får inte tas med in.
Ha biljetten nerladdad och nära till hands innan du kommer till entrén för att allt skall gå så smidigt som möjligt.

Garderob
Bemannad garderob finns och kostar 20 kronor. Det går bra att betala kontant, swish eller kortbetalning.

Väskförbud - information
Väskförbud infördes av Polisen från den 1 november 2023 på större publika evenemang som genomförs i Sverige. CS Nöje ser allvaret i rådande säkerhetsläge och har beslutat att endast tillåta väskor upp till 20*30*10 cm av typen mindre handväska att tas med in på arenan på Batra och Glans 30 år tillsammans. Större väskor än så får inte passera entrén, så dessa kan inte hängas in i garderob eller förvaras på arenan. Undantag finns till detta vilka du finner på Polisens hemsida. För väska som omfattas av undantagen sker uppvisande av innehåll innan inpassering kan ske.

Tack för att du hjälper till att bidra till en trygg miljö på föreställningen!

Ta dig till arenan
Utanför Halmstad Arena finns det gott om gratis parkeringsplatser. Tänk gärna på att överväga alternativ till att ta bilen. Busshållplats ("Halmstad Arena", läs mer på Hallandstrafiken) finns utanför arenan och dessutom finns fina cykelvägar hit.

Vanliga frågor om arenan
arenans webbplats kan du läsa mer om allt från tillgänglighet och service till hur du hittar runt på området eller din plats.

Varmt välkommen till Halmstad Arena!

Producent: Cecilia Stenborg, CS Nöje

Video- och ljudupptagning: förbjudet under föreställningen.

Kontakt och plats

Adress: Växjövägen 11, 302 44 Halmstad, Sweden
Arrangör: CS Nöje

Datum och tid

  • fredag 26 april 2024, 19.30–21.00

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad


Halmstad Arena, Badreception

bad@halmstadarena.se
035 - 13 96 50

Halmstad Arena, Arenavaktmästare
035 - 15 27 55

Boka konferens och evenemang

jonna.bohman@halmstad.se
035 - 15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokning Länk till annan webbplats.