Restriktioner på grund av coronaviruset

Halmstad Arena - bokning matcher/tävlingar

Barn och unga födda 2002 och senare får deltaga i enstaka matcher eller tävlingar utomhus. Med enstaka match eller tävling avses:
1. För lagidrotter maximalt en match eller endagstävling per lag och vecka och att matchen eller tävlingen genomförs lokalt eller annars med begränsat resande.
2. För individuella idrotter maximalt en match eller tävling omfattnade en tävlingsdag per utövare och vecka och att matchen eller tävlingen genomförs lokalt eller annars med begränsat resande.

Matcher/tävlingar är fortsatt inställda för vuxna.
Stäm gärna av er förenings bokningar i webbokningenlänk till annan webbplats.

Tänk på!

Omklädningsrum kommer att fortsatt vara stängda för ombyte. Vi förutsätter att samtliga hyresgäster, föreningar och utövare gör sitt yttersta för att minska smittspridning samt följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna rådlänk till annan webbplats om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19.

Information om respektive lokals/halls maxantallänk till annan webbplats finns uppsatt i varje lokal/hall.

Halmstad Arena Bad
Halmstad Arena Bad är öppet för kommunal simskola/simundervisning samt föreningsverksamhet. Anläggningen är inte öppen för allmänheten.

Medicinskt motiverade bad är tillåtna måndag (ej röda dagar eller helgdagar) kl. 12.00 - 16.00, tisdag - fredag (ej röda dagar eller helgdagar) kl. 8.00 - 16.00.

Halmstad Arena Restaurang

Halmstad Arenas restaurang är stängd tillsvidare.

Evenemang på Halmstad Arena

Halmstad Arena får många frågor om kommande evenemang på arenan. Har du köpt biljett till ett arrangemang på Halmstad Arena och har frågor kring detta hänvisar vi till respektive arrangör för information. (Halmstad Arena arrangerar inga egna evenemang utan hyr ut och upplåter hallar, lokaler och övriga ytor till olika arrangörer.)

Gym på Halmstad Arena

Gymmet på Halmstad Arena drivs av Actic. Läs mer på deras webbplatslänk till annan webbplats om hur de anpassar verksamheten.

Städning på Halmstad Arena

  • Vi utför behovsanpassat städ och fördelar därmed städresurserna och utökar städningen till de ytor som besökare vistas mer frekvent i. Tex vissa omklädningsrum, toaletter, hissar och logistikgångar. De utrymmen/ lokaler som är i behov av en extra städning och spritning kommer att utföras på eftermiddagen.
  • Toaletter spritas dagligen vid städning. Toalettstol, tvättställ, blandare, spolknappar, dispensrar och handtag. Toaletter städas även extra noga just nu.
  • Följande hallar (mattorna) spritas vid städning en gång/vecka: Brottning, boxning, kampsporten och dansen. Detta dokumenteras på schema som finns på dörrarna i hallarna så att brukarna ser att åtgärd finns att förhindra smitta.
  • I konferenslokalerna spritas borden vid städning.
  • Spritning sker av vår städutrustning såsom skaft, vagnar, maskinernas rattar/ handtag.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att stoppa smittspridningen! Läs mer om åtgärder och rekommendationer i Halmstads kommuns samlade information om Coronaviruset och Covid-19länk till annan webbplats.

Halmstad Arena som vaccinationslokal

Halmstad Arena kommer användas som en kompletterande vaccinationslokal. Läs mer på Region Hallands webbplats om vaccinationsplaneringlänk till annan webbplats.

Informationen senast uppdaterad: 4 maj 2021

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Personal


Halmstad Arena Bad, reception

bad@halmstadarena.se
035-13 96 50

Vaktmästeri, Halmstad Arena
035-15 27 55

Boka konferens och evenemang

kai.kvemo@halmstad.se
035-15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokninglänk till annan webbplats