Angående coronaviruset: Detta gäller på Halmstad Arena och Halmstad Arena bad

Det är allas gemensamma ansvar att hålla avstånd, respektera avspärrningar och markeringar samt stanna hemma om du har några sjukdomssymptom eller är i riskgrupp. Vi följer och uppmanar alla att följa Folkhälsomyndighetens och Region Hallands lokala rekommendationerlänk till annan webbplats.

Begränsningar och anpassningar på Halmstad Arena

För att minska smittspridning av det nya Coronaviruset så kommer har Halmstads kommun beslutat att under perioden 5 november till och med 13 december att:

  • Stänga Halmstad Arena Bad för allmänheten, Actics medlemmar samt våra egna medlemmar.
  • Stänga Allmänhetens åkning.
  • Stoppa eller ställa in alla konferenser och möten.

Badet, ishallarna samt övriga idrottshallar och planer på arenan är fortsatt öppna för barn- och ungdomsverksamhet för de födda 2005 eller senare, samt viss skolverksamhet. Halmstad Arena är öppen för bokade besök hos våra hyresgäster.

Idrott och föreningsliv

Vi hänvisar till respektive förening verksam på arenan för mer information. Yrkesmässig idrott berörs inte av de nya restriktionerna.

Halmstad Arena Restaurang

Halmstad Arena är öppen för restaurangbesökare. Restaurangen har anpassat sin servering för att följa rådande riktlinjer och motverka smittspridning.

Halmstad Arena Bad - Medicinskt motiverat bad

De kunder som behöver nyttja badet för ”medicinskt motiverat bad” behöver visa upp ett intyg från en vårdgivare (tex läkare, sjuksköterska, sjukgymnast) eller likande, där det framgår att badet/simning är en del av dennes rehabilitering. Intyget ska de visa upp varje tillfälle.

Evenemang på Halmstad Arena

Halmstad Arena får många frågor om kommande evenemang på arenan. Har du köpt biljett till ett arrangemang på Halmstad Arena och har frågor kring detta hänvisar vi till respektive arrangör för information. (Halmstad Arena arrangerar inga egna evenemang utan hyr ut och upplåter hallar, lokaler och övriga ytor till olika arrangörer.)

Utökad städning på Halmstad Arena

  • Vi utför behovsanpassat städ och fördelar därmed städresurserna och utökar städningen till de ytor som besökare vistas mer frekvent i. Tex vissa omklädningsrum, toaletter, hissar och logistikgångar. De utrymmen/ lokaler som är i behov av en extra städning och spritning kommer att utföras på eftermiddagen.
  • Toaletter spritas dagligen vid städning. Toalettstol, tvättställ, blandare, spolknappar, dispensrar och handtag. Toaletter städas även extra noga just nu.
  • Följande hallar (mattorna) spritas vid städning en gång/vecka: Brottning, boxning, kampsporten och dansen. Detta dokumenteras på schema som finns på dörrarna i hallarna så att brukarna ser att åtgärd finns att förhindra smitta.
  • I konferenslokalerna spritas borden vid städning.
  • Spritning sker av vår städutrustning såsom skaft, vagnar, maskinernas rattar/ handtag.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att stoppa smittspridningen! Läs mer om åtgärder och rekommendationer i Halmstads kommuns samlade information om Coronaviruset och Covid-19länk till annan webbplats.

Informationen senast uppdaterad: 24 november 2020

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Personal


Halmstad Arena Bad, reception

bad@halmstadarena.se
035-13 96 50

Vaktmästeri, Halmstad Arena
035-15 27 55

Boka konferens och evenemang

kai.kvemo@halmstad.se
035-15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokninglänk till annan webbplats