Angående coronaviruset: Detta gäller på Halmstad Arena och Halmstad Arena bad

Till och med den 24 januari är Halmstad Arena och alla övriga kommunalt drivna idrotts- och fritidsanläggningar stängda, så väl inomhus som utomhus, för all föreningsverksamhet. Alla bokade tider kommer per automatik att bokas av.

Idrott och föreningsliv

Halmstad Arena är stängd för all föreningsverksamhet till och med den 24 januari 2021. Detta gäller även träning för barn födda 2005 eller senare. Vi hänvisar till respektive förening verksam på arenan för mer information.

Yrkesmässig idrott

Yrkesmässig idrott berörs inte av restriktionerna även om vi uppmanar till det enskilda ansvaret att överväga att ställa in träningar. Dock påverkas verksamheten av den nya pandemilagen. Detta innebär begränsingar av antal antal personer i respektive lokal i arenan (se anslag i respektive lokal)

Halmstad Arena Bad

Halmstad Arena Bad är stängt och det inkluderar simskola/simundervisning. Med undantag för medicinskt motiverade bad, öppet: måndag - fredag klockan 10 - 15 (röda dagar stängt) samt simskola för förskoleklasselever, elever i årskurs 2 och särskola som från och med den 18 januari kommer att fortlöpa som tidigare planerat

Halmstad Arena Restaurang

Halmstad Arenas restaurang är stängd tillsvidare.

Evenemang på Halmstad Arena

Halmstad Arena får många frågor om kommande evenemang på arenan. Har du köpt biljett till ett arrangemang på Halmstad Arena och har frågor kring detta hänvisar vi till respektive arrangör för information. (Halmstad Arena arrangerar inga egna evenemang utan hyr ut och upplåter hallar, lokaler och övriga ytor till olika arrangörer.)

Gym på Halmstad Arena

Gymmet på Halmstad Arena drivs av Actic. Läs mer på deras webbplatslänk till annan webbplats om hur de anpassar verksamheten.

Utökad städning på Halmstad Arena

  • Vi utför behovsanpassat städ och fördelar därmed städresurserna och utökar städningen till de ytor som besökare vistas mer frekvent i. Tex vissa omklädningsrum, toaletter, hissar och logistikgångar. De utrymmen/ lokaler som är i behov av en extra städning och spritning kommer att utföras på eftermiddagen.
  • Toaletter spritas dagligen vid städning. Toalettstol, tvättställ, blandare, spolknappar, dispensrar och handtag. Toaletter städas även extra noga just nu.
  • Följande hallar (mattorna) spritas vid städning en gång/vecka: Brottning, boxning, kampsporten och dansen. Detta dokumenteras på schema som finns på dörrarna i hallarna så att brukarna ser att åtgärd finns att förhindra smitta.
  • I konferenslokalerna spritas borden vid städning.
  • Spritning sker av vår städutrustning såsom skaft, vagnar, maskinernas rattar/ handtag.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att stoppa smittspridningen! Läs mer om åtgärder och rekommendationer i Halmstads kommuns samlade information om Coronaviruset och Covid-19länk till annan webbplats.

Informationen senast uppdaterad: 12 januari 2020

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Personal


Halmstad Arena Bad, reception

bad@halmstadarena.se
035-13 96 50

Vaktmästeri, Halmstad Arena
035-15 27 55

Boka konferens och evenemang

kai.kvemo@halmstad.se
035-15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokninglänk till annan webbplats