Konferens- och möteslokaler

Halmstad Arena har drygt 15 olika konferenslokaler och mötesrum i olika storlekar för allt från 12 till 4 500 deltagare. Våra stora hallar lämpliga för kongresser, mässor och publika evenemang medan våra mindre lokaler passar bra för möten för mellan 15-50 deltagare.

Oavsett om det är ett litet möte eller ett större seminarium så kan vi ordna ett bra och smidigt arrangemang där dina besökare trivs, känner sig omhändertagna och kan fokusera på konferensen de deltar i.

Kapacitet konferenser och möten

Konferenser

För större konferenser, möten och föreläsningar har vi tre hallar med varierad åskådarkapacitet, från ca 280 till ca 4 500 sittplatser. Alla med klädda stolar. Vid sittningar på golv kan vi duka upp med stolar och bord för ca 1 500 deltagare på den generösa golvytan.

A-hallens maxkapacitet vid skolsittning är 4 500 personer inklusive läktare (varav 1 500 sittande på golvet) och vid skolsittning 900 personer (möblerat med bord och stolar). Längs med hela arenans framsida löper en 220 m lång och åtta m bred glasfasad.

Möten

För mindre konferenser och möten erbjuder vi flera mötesrum som kan anpassas enligt de flesta önskemål.

Mötesrum "Jutarum"

Vägg i vägg med VIP-restaurangen på tredje våningen ligger "Jutarum". Här finns plats för ca 50 personer. Rummet fungerar både som mötes- och mindre konferensrum, och närheten till restaurangen gör rummet lämplig för t ex servering av mat för slutna sällskap. Projektor finns och trådlös bredbandsuppkoppling kan fås mot en kostnad. 

Presskonferensrummet

Presskonferensrummet ligger i kanslienhten på andra våningen och har plats för drygt 30-talet mötesdeltagare. Här finns projektor och trådlös bredbandsuppkoppling kan fås mot en kostnad.

Mötesrum "Handboll" och "Innebandy"

I korridoren bakom A-hallen, vägg i vägg med omklädningsrummen, finns dessa två lika stora mötesrum. Varje rum har ca 12 platser och här kan laget t ex samlas för matchgenomgång på whiteboardtavlan.

Presskonferensrummet

Mötesrum "Jutarum"

Mötesrum "Innebandy"

Restaurang/VIP-lounger

Vi erbjuder en restaurang som rymmer ca 120 sittande gäster och två VIP-lounger med ca 160 respektive 60 sittplatser. I A-hallarna har vi plats för 1 800 matgäster i samma lokal.

Faciliteter:

  • Två garderober
  • 186 toaletter

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.