Konferensaktiviteter -  aktiva möten

Tänk ett steg längre och kombinera din konferens eller ditt möte med fysisk aktivitet. Få saker är så kreativitetsskapande som att röra på sig. Vi har unika möjligheter att skapa aktiva möten för er och vi kan skräddarsy aktivitet efter era önskemål.

Vi har flera aktiviteter att välja mellan:

  • Aqua extreme Adventure – är ett vattenträningspass i lite tuffare stil där styrka, kondition och uthållighet blandas i en härlig mix. Utmana dig själv och dina möteskollegor på ett tufft, variationsrikt och framförallt väldigt roligt pass där hela kroppen får sig en utmaning.

  • Bordtennisturnering – De lokala bordtennislegenderna Jörgen Person och Ulf ”Tickan” Carlsson håller i en bordtennisturnering där deltagarna får spela ett antal singel- eller dubbelmatcher. Turneringsvinnarna får sedan möta Jörgen och Tickan i en utmanarmatch och känna på lite riktiga skruvar och loopar. Efter turneringen rundar vi av med en uppvisningsmatch mellan Jörgen och Tickan där vi får se tricks och fantastiska bollväxlingar på nära håll.

  • Bubbleball - är en fartfylld aktivitet där ni på ett säkert sätt kan tackla kollegorna. I fotbollsturneringen har ni fler än en boll att hålla reda på och vi utlovar skratt, fart och hårda närkamper. Kan spelas både inom- och utomhus.
  • Archertag – är som paintball fast med pilbågar och utan färg. På en bana med skydd försöker ni pricka spelarna i motståndarlaget med de vadderade pilarna.

  • Vattenzorb - Vattenzorb är en luftfylld TBU-boll som gör det möjligt att gå på vatten. Utmana dina konferenskollegor att springa längst eller försök att bara hålla balansen.

  • Scooter- eller skateboardrace – tillsammans med Halmstad Skateboardklubb kan ni utmana kollegorna i ett fartfyllt scooter (kickboard)- eller skateboardrace i Halmstad Arenas Skatepark. Hjälm, utrustning och skydd samt tips och trix hjälper skateboardklubben till med.

  • Graffitibonanza på Halmstadväggen – locka fram din kreativa ådra och testa på graffitimålning ledd av en instruktör. Ta med oömma kläder. Sprayfärg och skyddsutrustning finns på plats.

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.