Aktiva möten. Foto: Jesper Molin

Konferens och möten

Att vi är bra på att ta hand om idrottsevenemang är väl en sak, vi är ju ändå en idrottsarena. Men visste du att vi även är en hejare på konferenser och möten? Har du inte upptäckt det än så är det dags nu. Som arrangör är du varmt välkommen att förlägga ditt nästa evenemang hos oss, hur stort eller litet det än må vara. 

Många olika konferens- och mötesmöjligheter

Oavsett vad det gäller för typ av konferens, möte, utställning eller personalaktivitet så är Halmstad Arena en av Halmstads mest flexibla konferensanläggningar. Våra konferenslösningar kan anpassas för att möta de flesta önskemål och vi kan erbjuda ett 15-tal konferenslokaler i varierande storlek som passar sällskap från 5 till 1 500 personer. Halmstad Arena är även en perfekt plats att förlägga mindre möten och arbetsplatsträffar på då lokalerna kan hyras timvis. Vi har flera paketlösningar som hel- eller halvdagskonferens, och passar inte någon av dem så syr vi ihop en unik konferenslösning. Vi fixar allt från lämplig konferenslokal och modern konferensteknik till fika och trerätters a la carte.   

Aktiva möten

Tänk ett steg längre och kombinera din konferens eller ditt möte med fysisk aktivitet. Få saker är så kreativitetsskapande som att röra på sig. Vi har unika möjligheter att skapa aktiva möten för er och vi kan skräddarsy aktivitet efter era önskemål. Kanske väljer ni att kombinera mötet med simning, spa-upplevelse, evenemangsbesök eller varför inte låta mötesdeltagarna prova på någon idrott som finns på arenan?

Konferens- och mötesteknik

Vi har allt du behöver för att din presentation ska bli lyckad. Vi erbjuder trådlöst nätverk i hela arenan, projektor för presentationer samt ljudanläggning med trådlösa microfoner både som mygga och handenhet (på konferenser från 65 personer). Blädderblock, whiteboards och dylikt efter önskemål. Laptop finns att hyra.

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.