Marknadsföring i arenan

Vi erbjuder våra arrangörer, aktörer och föreningar flera olika marknadsföringslösningar och möjligheter att synas både i och utanför Halmstad Arena.

 • Digitala kanaler

  För evenemang som arrangeras i Halmstad Arena finns det möjlighet att synas i Halmstads evenemangskalenderlänk till annan webbplats. Från evenemangskalendern hämtar vi material för publicering i Halmstad Arenas digitala kanaler som webbplats, Halmstad Arenas Facebooksidalänk till annan webbplats samt Halmstad Arenas Instagramlänk till annan webbplats.Registrera ditt evenemangRegistrera ditt evenemang i Halmstads evenemangskalenderlänk till annan webbplats så att det syns i Halmstad Arenas informations- och kommunikationskanaler.
 • Digital informationsskylt utmed Växjövägen

  Utanför Halmstad Arena passerar Växjövägen, som är en av de viktigaste infartslederna till Halmstad. Precis intill vägen finns en digital informationsskylt som ger förbipasserande information om vad som är på gång i Halmstad Arena och i Halmstad i stort. Skylten ses av cirka 30 000-40 000 förbipasserande per dygn. Arrangörer, företag och föreningar som arrangerar publika evenemang i Halmstad Arena har möjlighet att köpa visningsplats på informationsskylten. Även kommunala förvaltningar och bolag som vill nå ut med samhällsnyttiga budskap kan boka plats på skylten. För att maximera visningstiden visar vi endast ett begränsat antal evenemang samtidigt.Pris per dygn
  Kundgrupp Avgift
  Förening inom Halmstads kommun (0–20 år)453 kr/dygn
  Förening inom Halmstads kommun (vuxna)453 kr/dygn
  Riks- och distriktsförbund453 kr/dygn
  Halmstads kommuns förvaltningar och bolag725 kr/dygn
  Privatpersoner och företag inom Halmstads kommun725 kr/dygn
  Kunder utanför Halmstads kommun1 800 kr/dygn
  MaterialMått: 224x400 px, RGB-färger, 72 dpi, utan ICC.
  Filformat: Vi rekommenderar PNG för bilder och Mp4 för rörligt material (övriga format som fungerar är swf, mpeg4, wmv, jpeg, avi, och gif).
  Arrangören står för producerande av material.
  KontaktFör bokning av plats, insändande av färdigt material samt frågor om den digitala informationsskylten, kontakta jonas.andersson@halmstad.se.

 • Informationsskärmar i arenan

  Inne i Halmstad Arena finns ett antal väl synliga tv-skärmar där vi rullar kommande evenemang i Halmstad Arena. I skärmarnas högerspalt finns en evenemangskalender som visar kommande evenemang i Halmstad Arena.
  • Mått: Mått passande för Powerpoint (kvadratisk bild).
  • Filformat: Vanliga bildformat, gärna JPG.
  • Placering: Fem digitala informationsskärmar placerade i Halmstad Arena Bads reception, i piazzan utanför Halmstad Arena Is, i lunchrestaurangen, i piazzan ovanför hissen samt i storomklädningsrummen. 
  MaterialSänd färdigt material till de digitala informationsskärmarna till jonas.andersson@halmstad.se.


 • Vepor

  När du bokar ett evenemang i Halmstad Arena har du också möjlighet att boka strategiskt placerade vepor vid entréerna och utanför restaurangen i vår stora glaspiazza. Veporna är del i ett marknadsföringspaket som erbjuds våra arrangörer när avtal tecknas. Antalet platser är begränsade.Beställning av vepaFör beställning av vepa, kontakta jonas.andersson@halmstad.se.

 • Halmstad Arenas logotype

  Halmstad Arenas logotyp får användas i sammanhang där arenan är avsändare eller samarbetspartner. Tänk på att logotypen inte får förvanskas. Om du har några frågor som gäller användning av logotypen är du välkommen att kontakta jonas.andersson@halmstad.se.Logotypen i olika filformat för nedladdning

Kontakt

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon 070 - 59 33 806 eller via e-post jonas.andersson@halmstadarena.se.

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Personal


Halmstad Arena Bad, reception

bad@halmstadarena.se
035-13 96 50

Vaktmästeri, Halmstad Arena
035-15 27 55

Boka konferens och evenemang

kai.kvemo@halmstad.se
035-15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokninglänk till annan webbplats