Förfrågan idrottsevenemang

Är du intresserad av att arrangera ett idrottsevenemang hos oss på Halmstad Arena, på Örjans Vall eller på Simstadion Brottet? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Förfrågan ska vara inskickad senast åtta veckor innan planerat datum för evenemang samt kompletteras med en ifylld riskanalys.

Uppgifterna du lämnar använder vi endast för att hantera din förfrågan och vi raderar dem när förfrågan inte längre är aktuell.

IDROTTSEVENEMANGET


Önskemål om startdatum och starttid * (obligatorisk)
Inklusive tid för iordningsställande
Önskemål om startdatum och starttid
Önskemål om slutdatum och sluttid * (obligatorisk)
Inklusive tid för efterarbete
Önskemål om slutdatum och sluttid

DELTAGARE


LOKALBEHOV
Önskemål om lokal * (obligatorisk)
Välj en eller flera lokal/lokaler
Önskemål om lokal

ARRANGEMANGSUTRUSTNING

ARENAPERSONAL

MAT OCH DRYCK
All försäljning av mat, dryck, catering samt garderobsverksamhet skall gå via Escacito AB. Detta innebär att arrangören måste överenskomma med Escacito AB beträffande försäljning och cateringsverksamhet. OBS! Föreningar verksamma i Halmstads kommun får lov att nyttja Halmstad Arenas kiosker i samband med föreningsdrivna evenemang.

SÄKERHET
För att ert evenemang ska upplevas som trevligt och säkert bör arrangören tänka på vissa saker. Vänligen läs igenom Halmstad Arenas säkerhetsmanual.


EXTRA TILLÄGGSTJÄNSTER
Alla tjänster ovan är till tilläggstjänster och tillkommer utöver hallhyran
MARKNADSFÖRING
För att locka så många besökare som möjligt till evenemanget och synliggöra det på Halmstad Arenas webbplats www.halmstadarena.se samt Destination Halmstads webbplats www.destinationhalmstad.se så krävs det att arrangören själv registrerar sitt evenemang kostnadsfritt i Evenemangskalendern på www.destinationhalmstad.se/gora/evenemang/registrera-ett-evenemang.html Om du som arrangör inte registrerar ditt evenemang så kommer det heller inte att synas på Halmstad Arenas eller Destination Halmstads webbplatser. Ju tidigare du registrerar ditt evenemang desto bättre, då många besökare och invånare planerar sitt besök i god tid. Beräkna att publiceringen kan ta upp till fem arbetsdagar. 
TILLSTÅND
Det åvilar arrangören att svara för erforderliga tillstånd hos polismyndighet, räddningstjänst, miljö- och hälsomyndighet samt eventuellt övriga berörda myndigheter inklusive kostnader för dessa. Om tillstånd krävs ska dessa visas upp för Halmstad Arena, teknik- och fritidsförvaltningen senast en vecka före genomförandet.
ARRANGÖR

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Personal


Halmstad Arena Bad, reception

bad@halmstadarena.se
035-13 96 50

Vaktmästeri, Halmstad Arena
035-15 27 55

Boka konferens och evenemang

kai.kvemo@halmstad.se
035-15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokning Länk till annan webbplats.