Förfrågan - evenemang

Är du intresserad av att arrangera ett evenemang hos oss på Halmstad Arena? Börja med att fylla i formuläret nedan. Därefter får du en personlig kontakt som hjälper dig vidare. Förfrågan ska vara inskickad senast åtta veckor innan planerat datum för evenemanget.

Uppgifterna du lämnar använder vi endast för att hantera din förfrågan och vi raderar dem när förfrågan inte längre är aktuell.


KontaktuppgifterInformation om tilläggstjänster

Hösten 2021 beslutade dåvarande Teknik- och fritidsnämnden om en evenemangsdefinition samt att alla bokningar som kräver tilläggstjänster ska betala för dessa. Vi vill påminna om vad detta innebär för dig som arrangör av evenemang på Halmstad Arena.

För att säkerställa och kvalitetssäkra arenans leverans, samt att efterfölja de politiskt fastlagda beslut som nämnden fattat, så kommer Halmstad Arena bedöma vilken kostnad som tillkommer för lokalvårdens städ efter ett evenemang samt kostnad för vaktmästartid som ett evenemang kräver. Dessa kostnader faktureras tillsammans med lokalhyran.

Vid evenemang på Halmstad Arena krävs planering och samordning. Detta görs av en arenakoordinator som i ett tidigt skede behöver få information om behov och önskemål av tilläggstjänster. Tilläggstjänster debiteras enligt den prislista som gäller vid evenemangets genomförande och finns på halmstadarena.se/tillaggstjanser. Tilläggstjänster faktureras i efterhand.

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad


Halmstad Arena, Badreception

bad@halmstadarena.se
035 - 13 96 50

Halmstad Arena, Arenavaktmästare
035 - 15 27 55

Boka konferens och evenemang

jonna.bohman@halmstad.se
035 - 15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokning Länk till annan webbplats.