Danny Saucedo - The Run(A)way show

  • Musik och konserter
fredag 2 december 2022, 20.00–21.30
Halmstad Arena

För första gången någonsin åker Danny Saucedo ut på Sverigeturné med en helt egen show - "The Run(A)way Show". Showen hade urpremiär på The Theatre i Göteborg hösten 2019 och publik och kritikerkår var eniga – det här var en show som verkligen tänjde på alla gränser för vad som är möjligt i sådana här sammanhang. Turnépremiären äger rum i Helsingborg den 1 februari 2020.

Danny bjuder på storslagen scenshow, där allt från den avancerade ljustekniken till de hundraprocentigt synkroniserade dansstegen hos de tio dansarna är genomtänkta in i minsta detalj. Och allt på scen har sitt ursprung i den genialiske konstnären Dannys huvud. För där här är inget annat än popart av bästa märke. Kritikerna är eniga - alltifrån de extravaganta kostymerna, den ovanliga scenlösningen och ljusdesignen har internationell klass. Dessutom har det i modern svensk pophistoria aldrig tidigare skapats en egen kläddesign, som är helt och hållet framtagen för artisten och hans entourage på scen.

Slutligen citerar vi Aftonbladet, som så perfekt förklarar essensen av showen i sin recension: "För i kväll är det faktiskt inte den påkostade showen som gör störst avtryck. Det är Saucedos mångsidighet. Han briljerar lika starkt i föreställningens fartfyllda latino-segment som när han skalar av och blottar hjärtat ensam på scen."

Välkommen till en högklassig show med en av Sveriges främsta artister och underhållare!

Showen produceras av 2Entertain och Krall Entertainment, i samarbete med United Stage.

-------------------------------------------------

Med anledning av Coronaviruset!
Danny Saucedos The Run(A)way Show flyttas fram till hösten 2022! Showen som först var planerad under 2020, flyttades till 2021 och sen till våren 2022 kommer istället att spela 2 december 2022. Det vill säga, du behåller samma biljett och du har samma plats som tidigare. Så håll hårt i din biljett! Information finns även på: www.showtic.se/danny Har du frågor kring detta så är du välkommen att kontakta arrangören på runaway@krall.se

-------------------------------------------------

Kontakt och plats

Adress: Växjövägen 11, 302 44 Halmstad, Sverige
Telefon: 4677147707
Arrangör: Krall Entertainment.

Datum och tid

  • fredag 2 december 2022, 20.00–21.30

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad


Halmstad Arena, Badreception

bad@halmstadarena.se
035 - 13 96 50

Halmstad Arena, Arenavaktmästare
035 - 15 27 55

Boka konferens och evenemang

jonna.bohman@halmstad.se
035 - 15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokning Länk till annan webbplats.