Invigning av Fritidsbanken

  • Festival och mässa
  • Sport och hälsa
  • Workshops och prova på
Halmstad Arena - Baksidan av hus E

På Fritidsbanken kan vem som helst låna sport- och fritidsartiklar gratis. Nu flyttar Fritidsbanken in på Halmstad Arena och det vill vi fira tillsammans med er!

Under invigningen kan du passa på att kolla in Fritidsbankens sortiment, träffa personal från både Fritidsbanken och arenan, föreningsmänniskor, kommunens tjämnstemän och styrande politiker. Testa aktiviteter så som utomhusbasket, längdskidåkning, discgolf och skridskodisko. Dessutom bjuds det på semlor (eftersom det råkar vara fettisdagen) bakade av personalen på Haldahuset.

Invigningen sker i och omkring Fritidsbankens nya lokaler på baksidan av ishallen, se karta bland bilder. Vi öppnar dörrarna kl. 16:00. Invigningsbandet klipps kl. 18:00.

Ta dig till Fritidsbanken
Fritidsbanken ligger på "baksidan" av arenan, mitt emot friidrottsanläggningen. Kommer du med bil så kör du enklast in på infarten mitt emot Mio möbler. Du kan självklart parkera på framsidan och gå runt badet så kommer du till Fritidsbanken. Tänk gärna på att överväga alternativ till att ta bilen. Busshållplats ("Halmstad Arena", läs mer på Hallandstrafiken ) finns utanför arenan och dessutom finns fina cykelvägar hit.

Välkommen på invigning!

Kontakt och plats

Adress: Växjövägen 11, 302 44 Halmstad, Sweden
Telefon: 073-342 95 47

Datum och tid

  • tisdag 13 februari 2024, 10.00–19.00

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad


Halmstad Arena, Badreception

bad@halmstadarena.se
035 - 13 96 50

Halmstad Arena, Arenavaktmästare
035 - 15 27 55

Boka konferens och evenemang

jonna.bohman@halmstad.se
035 - 15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokning Länk till annan webbplats.