Digital informationsskylt

Vepor

Informationsskärmar

Marknadsföring

Hur vill du marknadsföra ditt evenemang? Vi erbjuder arrangörer, aktörer och föreningar många olika marknadsföringslösningar och möjligheter att synas både i och utanför Halmstad Arena.

Digital informationsskylt

Utanför Halmstad Arena passerar Växjövägen som är en av de viktigaste infartslederna till Halmstad. Precis intill vägen finns en digital informationsskylt som på ett enkelt sätt ger förbipasserande information om vad som är på gång i Halmstad Arena och i Halmstad i stort. Arrangörer, företag och föreningar som arrangerar publika evenemang har möjlighet att köpa visningsplats på informationsskylten. För att maximera visningstiden visar vi endast ett begränsat antal evenemang samtidigt.

Storleksmått för bild på informationsskylten: 224 x 400 px.

Bokning, frågor och insändande av färdigt material till digitala informationsskylten

Vepor

När du bokar ett evenemang i Halmstad Arena har du också möjlighet att boka strategiskt placerade vepor vid entréerna och restaurangen i vår stora glaspiazza. Veporna är del i ett marknadsföringspaket som erbjuds våra arrangörer när avtal tecknas. Antalet platser är begränsade.

Informationsskärmar

Inne i Halmstad Arena finns ett antal väl synliga tv-skärmar där vi rullar kommande evenemang i Halmstad Arena. I skärmarnas högerspalt finns en kalender som visar vad som är på gång. Vill du att ditt evenemang ska synas på skärmen? Hör av dig.  

Digitala kanaler

Vill du att ditt evenemang ska synas på Halmstad Arenas webbplats eller Facebooksida? Hör av dig.

Är du nyfiken på våra olika marknadsföringspaket?

Mer information om våra olika marknadsföringslösningar.PDF

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.