Olympic Day

Olympic Day är ett fantastiskt tillfälle för barn och unga att få prova på olika idrotter under lekfulla former där glädjen är i fokus. För föreningarna är det ett värdefullt tillfälle att visa upp sin verksamhet och rekrytera nya medlemmar. 

Olympic Day pågår under två dagar på Halmstad Arena. Fredagen arrangeras i form av en skolidrottsdag för elever i åk 3-6 och lördagen som en öppen prova på-dag för alla barn och ungdomar i Halmstads kommun. Som extra inspiration finns ett antal äkta olympier med under båda dagarna.

Olympic Day arrangeras av Halmstads kommun och Hallands Idrottsförbund i samarbete med SOK (Sveriges Olympiska Kommitté).

Här är en film från den otroliga idrottsfest som skolidrottsdagen den 5 juni 2015 blev då 1 000 elever och 35 föreningar fördelat på 29 idrotter deltog.

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.