World Cup 2010 i handboll

Norge - Danmark och Sverige - Island

Svenska Handbollförbundet har arrangerat World Cup elva gånger hittills. Den första turneringen spelades 1971 då med Jugoslavien som segrare. Sverige har vunnit fyra gånger men senast det begav sig 2006 stod Kroatien som segrare.

Denna gång bär World Cup en, minst sagt, nordisk prägel. För att inte belasta spelarna för mycket i en tuff period av ligaspel och europacuper arrangeras turneringen med endast fyra lag och över två dagar. Deltagare är Sverige, Norge, Danmark och Island.

Spelprogram


Tisdag 7 december i Halmstad Arena


Insläpp från kl. 17.30.
Match 1 kl. 18.30 Norge - Danmark [Lägg till på Facebooklänk till annan webbplats]
Match 2 kl. 20.30 Sverige - Island [Lägg till på Facebooklänk till annan webbplats]

Kom i tid slipp köer, det kommer att hända mycket olika trevliga saker i foajén / piazzan under kvällen.
Bl.a. bollkastning med fina priser, Tall ship race tillsammans med BilMånsson visar upp bilar, Unga Företagare kommer att finnas på plats tillsammans med några utställare från julmarknader. Här blir det lite minimarknad och möjligheter att lösa julklappsproblem. Se även till att få ett programblad, som är gratis, för under kvällen kommer det att lottas ut fina priser.

Onsdag 8 december i Malmö Arena


Match 1 kl. 18.30 Island - ?
Match 2 kl. 20.30 Sverige - ?

Den avslutande dagen möts alltså segrarna respektive förlorarna från den första dagens matcher.

Vi kan förvänta oss fyra lag som alla tar detta tillfälle i akt att samla sina kommande VM-spelare för att på allvar starta förberedelserna inför det som komma skall i januari 2011.
 

Biljetter till matcherna i Halmstad


Biljetten gäller för båda matcherna.
Långsida - 180 kr
Kortsida & kurva - 130 kr

Biljetter säljs på Halmstad Turistbyrålänk till annan webbplats, kassan i Halmstad Arena samt på webbiljett.selänk till annan webbplats

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.