Frukostklubben & mässa

24 maj

Kl. 06.45-09.00

Välkomna till Frukostklubben & mässa! Vi träffas kl. 06.45 och avnjuter en härlig frukostbuffé från Signerat Halland. Nätverka, gör affärer och besök våra partners fram till 09.00. Missa inte vår tipspromenad med fina priser!

TEMA: ENTREPRENÖRSKAP & MARKNADSFÖRING.

Robert Wells karriär är fylld av bakslag, energi och kreativitet. Men framför allt beslutet att tro på sina idéer och aldrig, aldrig ge uppAtt sätta hjärta före ”branding” det är det som leder till framgång både för rockband och för företag enligt Wells. Nu är han här med sitt piano. Lyssna till hans klokskap och underbara musik. Robert Wells enastående musikalitet, kreativitet och uthållighet har fört honom till oanade höjder inom musikvärlden. Hans musikaliska prestationer  med inslag av den Boogie, Jazz och den klassiska musikens vingslag har gjort honom omåttligt populär. Men det har inte alltid varit så. Till första konserten av Rhapsody in Rock kom knappt 80 betalande personer. Sedan dess har nästan 2 miljoner sett Rhapsody in Rock / Robert Wells.

Robert belönades med Kungamedalj 2012 för sina insatser om musikalisk entreprenör. I dag kommer han berätta sin framgångssaga. Att tro på sig själv och våga lita på de runt omkring dig. Mitt liv som komphund - blod, svett & tårar. Varmt välkomna till Frukostklubben "Before Work"!

OBS! DU KAN BARA VARA GÄST EN GÅNG SEDAN BEHÖVER DU BLI MEDLEM.

PROGRAM

06.45 Frukost, nätverkande & mässa
07.15 Canita & Joakim hälsar välkomna
07.18 Jan intervjuar medlemmar i MiH
07.30 Huvudföreläsare Robert Wells
08.25 Utlottning (du måste vara på plats för att vinna)
08.30-09.00 Mässa & tipspromenad i Piazzan

(priser hämtas inom två veckor eller på Frukostklubben gången efter)

Varmt välkomna till Frukostklubben "Before Work"!


Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.