Föreningsforum

16 november

Kl. 17.00

Tema: fördelar och utmaningar med en ideell förening samt möjligheter till föreningsstöd

Nu välkomnar vi åter igen alla er som är engagerade eller vill komma i kontakt med föreningslivet i Halmstad till en inspirerande kväll med temat "Fördelar och utmaningar med en ideell förening samt möjligheter till föreningsstöd". Forumet möjliggör till nya kontakter, goda tips och inspiration till er förening.

Ni får möjlighet att träffa tjänstemän som arbetar med föreningsfrågor i kommunen, representanter från SISU Idrottsutbildarna/Hallands Idrottsförbund, nämndspolitiker och inte minst- andra värdefulla föreningar i Halmstad.
Vi vill uppmana er till att redan nu gå in och läsa på möjligheterna till föreningsstödlänk till annan webbplats. Mejla gärna eventuella frågor i förväg,

Plats: Halmstad Arena, norra läktargången på våning 2

Agenda

17.00 Drop in mingel och fika
17.30 Välkomna
17.40 Inspirationsföreläsning- fördelar och utmaningar med en ideell förening
18.30 Information om Föreningsstöd
19.15 Frågor
19.30 Avslut

Anmälan till Föreningsforum

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.