Evenemang

Välkommen till Sveriges största multiarena för idrott, upplevelser och möten. Vi fyller varje arrangemang med energi, kreativitet och positiva minnen, vare sig du är en förening, ett företag, en organisation eller en eventarrangör och avsett om du ska ordna ett möte för 10 personer eller ett evenemang för tusentals besökare.

Vår arena är unik när det gäller att skapa aktiviteter och kombinera dem med alla typer av möten. Den breda idrottsverksamheten, ett stort utbud av flexibla idrottshallar och lokaler, tillsammans med vårt personliga engagemang skapar förutsättningar långt utanför de gängse ramarna. Allt på samma plats – lättillgängligt, väderoberoende och med en stor gratis parkering utanför dörren.

Idrottsevenemang                                    Konferenser och möten

Vad vi erbjuder dig som arrangör

Vår stora styrka är våra unika kombinationsmöjligheter. Vi kan erbjuda helhetslösningar inom allt från möten och konferenser, mässor och utställningar till konserter och idrottsevenemang. Med kringaktiviteter som idrottshallar, skatepark, badanläggning, ishallar, två Acticgym, friidrottsarena, enorma gräsytor samt inte minst vårt fördelaktiga läge har vi alla förutsättningar för att just ditt evenemang ska bli det bästa. Dessutom fungerar vår stora inglasade entré som en 1 750 m² stor "piazza" varav delar går att utnyttja till evenemang och olika typer av serveringar.

Översiksplaner

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.