Simskola för vuxna

Varje vår- och hösttermin arrangerar vi simskolor för vuxna. Här kan du som vuxen lära dig simma, det är aldrig för sent. Vi har simskola för både dig som är nybörjare och dig som redan kan simma lite och vill lära dig mer.

Bokningen för höstens simskola öppnar 30 augusti kl. 08:00 (29 augusti för dig som tidigare deltagit i simskola). Simskolan pågår en dag i veckan under 13 gånger.

På simskolan lär du dig både bröstsim och ryggsim. På plats finns alltid två instruktör som är med i vattnet. Kostnaden för simskola för vuxna är 969 kr per termin.

Platserna till simskolan för vuxna släpps den 30 augusti och startar vecka 36.

Boka via denna länk: Boka simskoleplats i vårt bokningssystem Länk till annan webbplats.

Nya rutiner för betalning

Denna termin har vi separerat bokning och betalning. Du gör din bokning som vanligt i systemet men betalning sker sedan på Halmstad Arena Bad.

Du betalar när du vill, innan simskolestart. Kom in ett par dagar inanan eller betala vid första simskoletillfället. Tänk på att det kan förekomma köer så kom i god tid.

Schema för simskolan hösten 2022

Vecka 36

Simskolestart

Vecka 43

Livräddning

Vecka 44

Höstlov

Vecka 49

Avslutning


Taggarmband

Om du inte har ett taggarmband sedan tidigare tillkommer en engångskostnad på 102 kr. Vid första simskoletillfället köper du ett taggarmband i receptionen, alternativt får ditt gamla taggarmband omprogrammerat. Simskoletaggen gäller endast för simskolan (30 minuter före respektive 30 minuter efter simskolan), bad därutöver är inte tillåtet.

Ta simmärken

Vi tar inga märken på simskolan men vi rekommenderar att ni kommer och badar och då tar något märke som barnen är sugna på. Vi badvakter hjälper gärna till att godkänna momenten och alla märken finns att köpa i kassan.

Kontaktinformation

Halmstad Arena

info@halmstadarena.se

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Personal


Halmstad Arena Bad, reception

bad@halmstadarena.se
035-13 96 50

Vaktmästeri, Halmstad Arena
035-15 27 55

Boka konferens och evenemang

kai.kvemo@halmstad.se
035-15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokning Länk till annan webbplats.