Aftonbad för vuxna

Unna dig en skön kväll!

På torsdagkvällar erbjuder vi aftonbad för vuxna (från 18 år) mellan kl. 18.00-20.30 (badcafé stänger kl. 18.00). För de som vill börjar kvällen med vattenträningspassen Aqua kl. 18.00 i familjebassäningen eller Aqua Extreme kl. 18.30 i aktivitetsbassängen. Från kl 19.00 är det lugn och ro både i äventyrsbadet och motionsbadet. Belysningen dämpas, vi tänder levande ljus och fyller badet med stämningsfull musik.

Kl. 19.15 och kl. 19.45 kör vi arombastu där vi kryddar bastun med en extra doftupplevelser och kl. 20.15 erbjuder vi peeling.

Aftonbadet är slut för terminen, startar igen v.36.

Arombastu

Arombastu innebär att vi använder vi olika eteriska oljor som påverkar dina sinnen positivt i samband med bastubadet. Oljorna droppas i vattnet som sedan hälls över bastuaggregatet. Därefter sprider bastuvärden ut vattenångan mot de bastubadande med en handduk genom varierande vifttekniker. Olika oljor används som antingen kan ha en uppfriskande, rensade eller lugnande verkan.

Peeling

Kroppspeeling har en renande och cirkulationshöjande effekt. Peelingen smörjs in i huden och tar bort döda hudceller och gör huden mjuk och len. Finns med olika dofter.

Veckans doft och peeling i arombastun

Vecka

Doft

Peeling

 

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.