Halmstad Arena Bad

Hos oss är det alltid badväder!

Halmstad Arena Bad är ett av södra Sveriges största äventyrsbad. Här finns allt från vattenrutschkanaor, vattenpist, vildfors, strömkanal, bubbelpool och separata hopp-, motions- och aktivitetsbassänger. Dessutom rymmer badet en friskvårdsavdelning med gym samt ett badcafé.

Barn under 10 år samt icke simkunniga måste av säkerhetsskäl ha med sig badande vuxet sällskap. Entréavgift betalas av alla badgäster, även de som inte badar.

Ny barnavdelning

I början av juli invigde vi vår nya barnavdelning med bland annat minirutschkana, plaskytor, flytleksaker och ett vattenparaply. Barnavdelningen bjuder in till lek på ett pedagogiskt och kul sätt och allt är anpassat till våra allra yngsta besökare. Att temat är ”Halmstad” märks bland annat på laxfigurerna som sprutar vatten och ”Nissan” som flyter ut i det stora bassänghavet. 

Foto: Anders Andersson

OBS, badcaféet tillfälligt stängt

Vi beklagar att vi inte kan erbjuda försäljning av mat och dryck för tillfället. Vi välkomnar därför alla att ta med egen fikakorg vid ert besök om ni önskar. Ge familjen en annorlunda picknickupplevelse i blöt miljö!

En ny samarbetspartner – Eventrestaurangen – tar över hela restaurangverksamheten i Halmstad Arena den 4 augusti. Då öppnar också vårt café med ett nytt utbud.

Kontakt

Telefon reception: 035-13 96 50
Telefon information: 035-13 96 55
Telefon badcafé: 035-15 47 77
E-post information: bad@halmstadarena.se
E-post bokning: bokabad@halmstadarena.se

Övriga kontaktuppgifter

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.