Halmstad Arena Bad

Hos oss är det alltid badväder!

Halmstad Arena Bad är ett av södra Sveriges största äventyrsbad. Här finns allt från vattenrutschkanaor, vattenpist, vildfors, strömkanal, bubbelpool och separata hopp-, motions- och aktivitetsbassänger. Dessutom rymmer badet en friskvårdsavdelning med gym samt ett badcafé.

Barn under 10 år samt icke simkunniga måste av säkerhetsskäl ha med sig badande vuxet sällskap. Entréavgift betalas av alla badgäster, även de som inte badar.

Händer på sportlovet

  • Hela sportlovsveckan kommer vi att ha en hinderbana i stora bassängen. Måndag-torsdag kan du tävla mot dina kompisar och vinna biljetter till Tubecon som vi lottar ut bland de tävlande.
  • 21/2 - Poolparty för årskurs 4-6 kl. 18.30-21.30. Entré: 75 kr. Förköp i Halmstad Arena Bads reception.
  • 23/2 - Uppvisning i hoppbassängen av Räddningstjänsten kl. 15.00.
  • 24/2 - Prova på dykning kl. 16.30. Från 10 år och för barn under 18 år krävs föräldrars tillåtelse.
  • 24/2 - Fredagshäng med familjevattengympa kl. 16.30. 

Ny barnavdelning våren 2017

Nu ska de allra yngsta få sitt eget lilla badland på Halmstad Arena Bad med bland annat minirutschkana, plaskytor, flytleksaker och ett vattenparaply!

Barnavdelningen kommer att bli en plats som bjuder in till lek på ett pedagogiskt och kul sätt och allt är anpassat till de yngsta. Att temat är ”Halmstad” märks bland annat på laxfigurerna som sprutar vatten och ”Nissan” som flyter ut i det stora bassänghavet. Ombyggnationen innebär att hela äventyrsdelen av badet töms på vatten och hålls därför stängt. Motionsbassängen och övriga lokaler är öppna som vanligt. Planerad byggstart är under maj månad, men än så länge är inget startdatum spikat. I juli blir det invigning.

– Vi öppnar Simstadion Brottet redan den 15 maj för att erbjuda ett bra alternativ under byggtiden, säger Izabela Topalovic, enhetschef med ansvar för Halmstad Arena Bad och kommunens tre utomhusbad.

Småbarnsområdet på Halmstad Arena Bad är efterlängtat. Aktivitetspoolen som idag är den grundaste bassängen har hårt bokningstryck eftersom det höj- och sänkbara golvet gör det lämpligt till exempel för simskola och vattengymnastik.

– Med den nya barnavdelningen erbjuder vi våra allra yngsta besökare en avdelning som alltid är tillgänglig för dem, säger Izabela Topalovic.

Utbyggnaden med en barnavdelning går helt i linje med Halmstad Arena Bads långsiktliga mål:

– Vårt mål är att hela familjen ska få en fantastisk helhetsupplevelse här. De ska vara supernöjda när de går härifrån och längta till nästa besök, säger Izabela Topalovic.

Smarta taggarmband för entré och skåpslåsning

För att passera entrégrindarna och låsa skåpet i omklädningsrummet använder vi taggar och tagglås. Med tagglås istället för hänglås på skåpen höjer vi säkerheten och minskar inbrottsrisken. Taggsystemet fungerar så att om någon försöker bryta sig in i ditt skåp så går ett larm till kassan. Det är inte möjligt att boka ett skåp eller ha kvar det över natten då samtliga skåp låses upp automatisk nattetid. Taggen köper du själv till en engångskostnad om 100 kr när du köper ett badkort som gäller flera bad. Taggen blir din personliga och går att programmera om när dess giltighet går ut. Tänk på att alltid ha med dig din tagg till badet. Glömd eller förlorad tagg ersätts inte.

Kontakt

Telefon reception: 035-13 96 50
Telefon information: 035-13 96 55
Telefon badcafé: 035-15 47 77
E-post information: bad@halmstadarena.se
E-post bokning: bokabad@halmstadarena.se

Övriga kontaktuppgifter

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.