Halmstad Arena Bad

Hos oss är det alltid badväder!

Halmstad Arena Bad är ett av södra Sveriges största äventyrsbad. Här finns allt från vattenrutschkanaor, vattenpist, vildfors, strömkanal, bubbelpool och separata hopp-, motions- och aktivitetsbassänger. Dessutom rymmer badet en friskvårdsavdelning med gym samt ett badcafé.

Barn under 10 år samt icke simkunniga måste av säkerhetsskäl ha med sig badande vuxet sällskap. Entréavgift betalas av alla badgäster, även de som inte badar.

Ny barnavdelning våren 2017

Under våren bygger vi ny barnavdelning på Halmstad Arena Bad. Nu ska de allra yngsta få sitt eget lilla badland med bland annat minirutschkana, plaskytor, flytleksaker och ett vattenparaply!

Barnavdelningen kommer att bli en plats som bjuder in till lek på ett pedagogiskt och kul sätt och allt är anpassat till de yngsta. Att temat är ”Halmstad” kommer att märkas bland annat på laxfigurerna som sprutar vatten och ”Nissan” som flyter ut i det stora bassänghavet. 

Äventyrsbassängen stängd 17 april - 3 juli
Ombyggnationen innebär att badets äventyrsdel töms på vatten och därför hålls stängd från den 17 april. Motionsbassängen, aktivitetsbassängen och övriga lokaler är öppna som vanligt under byggtiden. För våra vattenträningsbesökare innebär det att alla pass i äventyrsbassängen ställs in under byggtiden. Även badcaféet som drivs av Freddies Arenarestauranger håller stängt. I början på juli beräknas den nya barnavdelningen vara klar för invigning.  

Reducerade badpriser
För att kompensera våra besökare reducerar vi under denna tid entréavgifterna samt erbjuder våra kunder med årskort, klippkort eller autogiro en månads gratis förlängning eller möjlighet att frysa kortet. För våra vattenträningsbesökare innebär det att alla pass i äventyrsbassängen ställs in under byggtiden.

Brottet öppnar 15 maj
För att erbjuda ett bra badalterntiv under byggnationen öppnar vi upp Simstadion Brottet redan den 15 maj.

Efterlängtat småbarnsområde
Småbarnsområdet på Halmstad Arena Bad är efterlängtat. Aktivitetspoolen som idag är den grundaste bassängen har hårt bokningstryck eftersom det höj- och sänkbara golvet gör det lämpligt till exempel för simskola och vattengymnastik. Med den nya barnavdelningen erbjuder vi våra allra yngsta besökare en avdelning som alltid är tillgänglig för dem. Utbyggnaden med en barnavdelning går helt i linje med Halmstad Arena Bads långsiktliga mål:

– Vårt mål är att hela familjen ska få en fantastisk helhetsupplevelse här. De ska vara supernöjda när de går härifrån och längta till nästa besök, säger Izabela Topalovic, enhetschef med ansvar för Halmstad Arena Bad och kommunens tre utomhusbad.

Vi hoppas på förståelse och ber om ursäkt för att det kan komma att bli lite rörigt under byggtiden. Har du frågor så kontakta oss gärna.

Smarta taggarmband för entré och skåpslåsning

För att passera entrégrindarna och låsa skåpet i omklädningsrummet använder vi taggar och tagglås. Med tagglås istället för hänglås på skåpen höjer vi säkerheten och minskar inbrottsrisken. Taggsystemet fungerar så att om någon försöker bryta sig in i ditt skåp så går ett larm till kassan. Det är inte möjligt att boka ett skåp eller ha kvar det över natten då samtliga skåp låses upp automatisk nattetid. Taggen köper du själv till en engångskostnad om 100 kr när du köper ett badkort som gäller flera bad. Taggen blir din personliga och går att programmera om när dess giltighet går ut. Tänk på att alltid ha med dig din tagg till badet. Glömd eller förlorad tagg ersätts inte.

Kontakt

Telefon reception: 035-13 96 50
Telefon information: 035-13 96 55
Telefon badcafé: 035-15 47 77
E-post information: bad@halmstadarena.se
E-post bokning: bokabad@halmstadarena.se

Övriga kontaktuppgifter

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.