A1 och A2 bildar tillsammans "grytan". Foto: Fröken Fokus

Idrottshallar

A1 och A2 - Idrottshallar/gryta

Hallarna A1 och A2 är två fullstora idrottshallar (40x 20 m) placerade med långsidorna mot varandra. Vid idrottsevenemang kan spelplanen läggas tvärs över de båda planerna  och utdragbara läktarsektioner kan dras fram och bilda en "gryta" inramad av fyra läktarsektioner i två plan som rymmer ca 3 880 åskådare. Vid konsertevenemang har arenan en publikkapacitet på ca 4 500 sittplatser.

B1 - Standardidrottshall

Fullstor idrottshall (40 x 20 m) byggd enligt konceptet standardidrottshall med en social yta med två bänkgradänger längs ena långsidan. Halva hallen är inredd för gymnastik med bland annat ribbstolar på väggarna och den andra halvan för bollspel.

C1 - Bordtennishall

C1 är en fullstor idrottshall (20 x 40 m) inredd för bordtennis med en läktare längs ena långsidan som rymmer ca 300 åskådare.

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.