Foto: Fredrik Andersson

Halmstad Arena IP

Halmstad Arena IP består av elva 11-mannaplaner och fem 7-mannaplaner på naturgräs, två konstgräsplaner, en friidrottsanläggning och en kombinerad inomhushall för fotboll och friidrott.

Fotbollsplaner

  • Elva 11-mannaplaner på naturgräs varav en matchplan med läktare.
  • Två 11-mannaplaner på konstgräs varav en är anpassad för amerikansk fotboll.
  • Fem 7-mannaplaner på gräs. 

Kombihallen

Kombihallen är en kombinerad innefotbolls-/innefriidrottsanläggning, som drivs av en ekonomisk förening. Kombihallens webbplatslänk till annan webbplats.

Friidrottsanläggning

Friidrottsanläggningen  ligger i anslutning till fotbollsplan 1 (även kallad A-planen). Runt själva planen ligger en 400-meters löparbana med gummibeläggning. Här finns också kastbur samt plats för längdhopp och kulstötning. Vid hyra av friidrottsanläggningen ingår bara fast utrustning som löparbanorna. Vi har inget material att hyra ut.

Foto: Fredrik Andersson

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.