Halmstad Arena Bad

Halmstad Arena Bad - ett av Sveriges största äventyrsbad. Här finns allt från vattenrutschbana, vattenpist, vildfors, strömkanal, bubbelzon och pool till separata hopp-, motions- och aktivitetsbassänger. Dessutom rymmer badet en friskvårdsavdelning med gym samt ett badcafé.OBS! Barn under 10 år samt icke simkunniga måste ha badande målsman i sällskap av säkerhetsskäl.

Stängt för upprustning i sommar

I sommar är det dags för en teknisk upprustning av badanläggningen. Badet är 16 år gammalt och både vattenrening, klorteknik och ventilationen behöver förnyas. Halmstad Arena Bad kommer därför att vara stängt 2 juni-10 augusti. Upprustningen görs sommartid eftersom det då finns andra badalternativ att erbjuda. Vi ber våra årskortskunder och autogirokunder att kontakta vår reception för att ta del av information gällande kompensation för stängningen. Vi öppnar 11 Augusti och våra aktiviteter (simskola, aftonbad, aqua mm) startar v 36.

Under tiden som badet är stängt, passa på att upptäcka kommunens utebad Simstadion Brottetlänk till annan webbplats, Furulundsbadet i Oskarströmlänk till annan webbplats och Getingebadetlänk till annan webbplats.

Simborgarmärket 80 år

I år slår vi ett slag för simkunnigheten och firar att simborgarmärket fyller 80 år. Om du tar simborgarmärket och köper märket i vår reception för 30 kr får du dessutom en reflex på köpet. För att klara simborgarmärket ska du kunna simma 200 meter med valfritt simsätt i bröst- eller ryggläge på djupt vatten.

Aftonbad på torsdagskvällar

Under hösten fortsätter våra torsdagskvällar med aftonbad. Passa på att i lugn och ro njuta av dämpad belysning, levande ljus och stämningsfull musik i äventyrsbadet. För den som vill finns det möjlighet att vara med på ett Aquapass och vi erbjuder även arombastu och peeling. Aftonbaden inkl Aquapassen pågår fram till jul.

Fredagshäng - varje fredag!

Varje fredag har vi skönt fredagshäng hos oss. Vi spelar skön musik och släpper loss våra vattenleksaker bl.a. Överaskningar kommer under hösten! I höst erbjuder vi dessutom ett Aquapass för hela familjen i Äventyrsbassängen. Passet pågår mellan 16.30 - 17.00, passar alla och är kostnadsfritt!

Kontakt

Telefon reception: 035-13 96 50
Telefon information: 035-13 96 55
Telefon badcafé: 035-15 47 77
E-post:bad@halmstadarena.se

Övriga kontaktuppgifter

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Bokning och information: 035-15 27 50
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.