Halmstad Arena Bad


Halmstad Arena Bad - ett av Sveriges största äventyrsbad. Här finns allt från vattenrutschbana, vattenpist, vildfors, strömkanal, bubbelzon och pool till separata hopp-, motions- och aktivitetsbassänger. Dessutom rymmer badet en friskvårdsavdelning med gym samt ett badcafé. OBS! Barn under 10 år samt icke simkunniga måste ha badande målsman i sällskap av säkerhetsskäl.

11 augusti öppnar Halmstad Arena Bad igen

I sommar har badet varit stängt för en teknisk upprustning där vattenrening, klorteknik och ventilation har förnyats. Den 11 augusti öppnar vi upp badet igen! Våra aktiviteter (simskola, aftonbad, aqua mm) startar v 36.

Boka simskoleplats på webben från och med 10 augusti

Vid varje terminstart drar vi igång nya simskolegrupper. Varje vardag har vi flera olika simskolepass och tider att välja mellan. Från och med den 10 augusti kan du boka och betala simskoleplats direkt här på webben.

Aftonbad på torsdagskvällar

Under hösten fortsätter våra torsdagskvällar med aftonbad. Passa på att i lugn och ro njuta av dämpad belysning, levande ljus och stämningsfull musik i äventyrsbadet. För den som vill finns det möjlighet att vara med på ett Aquapass och vi erbjuder även arombastu och peeling. Aftonbaden inkl Aquapassen pågår fram till jul.

Fredagshäng - varje fredag!

Varje fredag har vi skönt fredagshäng hos oss. Vi spelar skön musik och släpper loss våra vattenleksaker bl.a. Överaskningar kommer under hösten! I höst erbjuder vi dessutom ett Aquapass för hela familjen i Äventyrsbassängen. Passet pågår mellan 16.30 - 17.00, passar alla och är kostnadsfritt!

Kontakt

Telefon reception: 035-13 96 50
Telefon information: 035-13 96 55
Telefon badcafé: 035-15 47 77
E-post:bad@halmstadarena.se

Övriga kontaktuppgifter

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Bokning och information: 035-15 27 50
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.