Foto: Iamjesper.com

Halmstad Arena Bad

Halmstad Arena Bad - ett av Sveriges största äventyrsbad. Här finns allt från vattenrutschbana, vattenpist, vildfors, strömkanal, bubbelzon och pool till separata hopp-, motions- och aktivitetsbassänger. Dessutom rymmer badet en friskvårdsavdelning med gym samt ett badcafé.OBS! Barn under 10 år samt icke simkunniga måste ha badande målsman i sällskap av säkerhetsskäl.

Påsklov!

Under hela påsklovet så har vi tipspromenad med vattensäkerhet som tema. Åk på tid i vår påskrutchkana och hoppa från hopptornet med våra specialkvastar.

Torsdag
Aftonbad för hela familjen kl. 18.00-20.30.
Från kl. 19.00 är det dämpad belysning, levande ljus och rofylld musik i hela badet. Vi erbjuder arombastu, peeling och vattengympa för hela familjen. Läs mer under fliken Aftonbad, där hittar du också veckans dofter.

Påskafton till och med annandag påsk har vi äggstra kul femkamp med påsktema!

Simborgarmärket 80 år

I år slår vi ett slag för simkunnigheten och firar att simborgarmärket fyller 80 år. Om du tar simborgarmärket och köper märket i vår reception för 30 kr får du dessutom en reflex på köpet. För att klara simborgarmärket ska du kunna simma 200 meter med valfritt simsätt i bröst- eller ryggläge på djupt vatten.

Aftonbad på torsdagskvällar

Under våren fortsätter våra torsdagskvällar med aftonbad. Passa på att i lugn och ro njuta av dämpad belysning, levande ljus och stämningsfull musik i äventyrsbadet. För den som vill finns det möjlighet att vara med på ett Aquapass och vi erbjuder även arombastu och peeling. Badcafeét är öppet så varför inte avrunda badkvällen med en fika?

Familjefredagar och fredagshäng

Den sista fredagen i varje månad kör vi Familjefredag och håller då öppet till kl. 20.30. Övriga fredagar har vi mysigt fredagshäng där vi släpper lös alla våra vattenleksaker.

Kontakt

Telefon reception: 035-13 96 50
Telefon information: 035-13 96 55
Telefon badcaféet: 035-15 47 77
Övriga kontaktuppgifter

Foto: Patrik Leonardsson

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Bokning och information: 035-15 27 50
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.