Halmstad Arena Bad

Halmstad Arena Bad är ett av Sveriges största äventyrsbad! Här finns allt från vattenrutschbana, vattenpist, vildfors, strömkanal, bubbelzon och pool till separata hopp-, motions- och aktivitetsbassänger. Dessutom rymmer badet en friskvårdsavdelning med gym samt ett badcafé.

Barn under 10 år samt icke simkunniga måste ha sällskap av badande målsman av säkerhetsskäl. Entréavgift betalas av alla badgäster, även de som inte badar.

Vattenträning v. 17-21

Det ordinarie vattenträningsschemat slutar vecka 16 men under veckorna 17-22 kör vi vidare med följande pass:

  • Torsdag kl. 18.00
  • Fredag kl. 16.30 Familjevattengympa

Stängt för service och underhåll

Mellan den 13-16 juni stänger vi Halmstad Arena Bad för service och underhåll. Under dessa dagar hänvisar vi våra besökare till kommunens utebad.länk till annan webbplats

Snabb-/crawlbana

Nu inför vi snabb-/crawlbana i motionsbassängen för snabbsimmare. Varje dag under snabb-/crawsimmets öppettider finns minst en bana öppen. Snabb-/crawlbanans öppettider.

Fredagshäng

Varje fredag efter skolan/jobbet har vi skönt fredagshäng hos oss då vi spelar bra musik och släpper loss alla våra vattenleksaker. Under Fredagshänget erbjuder vi dessutom ett vattenträningspass för hela familjen i Äventyrsbassängen mellan kl. 16.30-17.00. Passet passar alla och är kostnadsfritt!

Smarta taggarmband för entré och skåpslåsning

För entré samt låsning av skåp i omklädningsrummen har vi ett så kallat ”taggsystem”. Taggen sitter på ett armband och används både vid entrén och för att låsa skåpen i omklädningsrummen. Med tagglås istället för hänglås på skåpen höjer vi säkerheten och minskar inbrottsrisken. Taggsystemet fungerar så att om någon försöker bryta sig in i ditt skåp så går ett larm till kassan. Det är inte möjligt att boka ett skåp eller ha kvar det över natten då samtliga skåp låses upp nattetid per automatik.

För att undvika höjda badavgifter måste du själv köpa din tagg till en engångskostnad om 100 kr inkl. moms när du köper ett badkort som gäller flera bad. Taggen blir din personliga och går att programmera om när dess giltighet går ut. Tänk på att alltid ha med dig din tagg till badet. Glömd eller förlorad tagg ersätts inte.

Läs mer om renoveringen på Halmstads kommuns webbplatslänk till annan webbplats.

Kom och premiäråk våra nya snabba vattenrutschkanor med nytt tidtagarur!

Kontakt

Telefon reception: 035-13 96 50
Telefon information: 035-13 96 55
Telefon badcafé: 035-15 47 77
E-post information: bad@halmstadarena.se
E-post bokning: bokabad@halmstadarena.se

Övriga kontaktuppgifter

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.