Halmstad Arena Bad

Halmstad Arena Bad är ett av Sveriges största äventyrsbad! Här finns allt från vattenrutschbana, vattenpist, vildfors, strömkanal, bubbelzon och pool till separata hopp-, motions- och aktivitetsbassänger. Dessutom rymmer badet en friskvårdsavdelning med gym samt ett badcafé.

Barn under 10 år samt icke simkunniga måste ha badande målsman i sällskap av säkerhetsskäl.

Vattenträning hela våren

Vattenträningspassen på måndagar kl. 12.30 och kl. 19.00 samt torsdag kl. 18.00 fortsätter hela säsongen ut, dvs till den 22 maj. Övriga vattenträningspass slutar för säsongen den 25 april.

Stängt för renovering i sommar

Den 25 maj - 28 juni stänger vi Halmstad Arena Bad för renovering. Vi bygger om entrésystemet och inför taggsystem. För att förbättra säkerheten inför vi även taggsystem till skåpen i omklädningsrummen. Skåpen kommer även att vara larmade för att förhindra intrång. Vi byter även ut samtliga vattenruschkanor. 

Badgäster som har årskort (löpande eller via autogiro) hänvisas under stängningtiden till Actic Simhallsbadetlänk till annan webbplats på Badhusgatan i centrum. Ta med ditt årskort samt legitimation till entrén.

Aftonbad på torsdagskvällar

Under våren kör vi våra populära torsdagskvällar med aftonbad. Passa på att i lugn och ro njuta av dämpad belysning, levande ljus och stämningsfull musik i äventyrsbadet. För den som vill finns det möjlighet att vara med på ett vattenträningspass och vi erbjuder även arombastu och peeling.

Fredagshäng - varje fredag!

Varje fredag efter skolan/jobbet har vi skönt fredagshäng hos oss då vi spelar bra musik och släpper loss alla våra vattenleksaker. Under Fredagshänget erbjuder vi dessutom ett vattenträningspass för hela familjen i Äventyrsbassängen mellan kl. 16.30-17.00. Passet passar alla och är kostnadsfritt!

Kontakt

Telefon reception: 035-13 96 50
Telefon information: 035-13 96 55
Telefon badcafé: 035-15 47 77
E-post:bad@halmstadarena.se

Övriga kontaktuppgifter

Kontakt

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Vaktmästare: 035-15 27 55
Halmstad Arena Bad: 035-13 96 50
info@halmstadarena.se
bad@halmstadarena.se

Om Halmstad Arena

Halmstad Arena erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott, konserter och evenemang som möten, konferenser och mässor. Arenan ska fungera som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Följ Halmstad Arena på Facebook

Få information om vad som händer i Halmstad Arena, ställ frågor, lämna sympunkter och se och dela med dig av dina och andras upplevelser.